دکتر محمد مهدی زاهدی در حاشیه سومین جشنواره علمی و کاربردی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص نامه ای که 109 عضو هیئت علمی با عنوان نگرانی از توسعه علمی و آموزش عالی کشور منتشر کرده اند، گفت: "من در این نامه نگرانی راجع به توسعه علمی ندیدم و برخی امضا کنندگان این نامه از مسئولین آموزش عالی در دولتهای قبلی بوده اند."
وی با بیان اینکه می توان با آمارها و ارقام رشد و توسعه علمی را در این سه سال اخیر با قبل از آن مقایسه کرد، گفت: به عنوان مثال تولید مقالات ISI که یکی از شاخصهای جدی در بحث توسعه علمی هر کشور است برای کشور ما در سال 1383، 3 هزار و 800 بوده حال آنکه این رقم در سال قبل به 9 هزار و 61 رسیده و امسال به 13 هزار خواهد رسید."
وزیر علوم اظهار داشت: "از این رو مشخص می شود که رشد علمی در کشور افتخار آفرین است و البته به تمام اعضای هیئت علمی تعلق دارد."
وی با اشاره به رشد تحصیلات تکمیلی در سالهای اخیر به مهر گفت: "در کنار آن می توان به توسعه تحصیلات تکمیلی در این سه سال اشاره کرد. پذیرش دانشجویان دکتری در سال 83 یک هزار و 600 نفر بود و امسال این تعداد به حدود 4 هزار نفر رسید که نشان دهنده رشد بالایی است که موجب ارتقاء کیفیت آموزش عالی می شود."
زاهدی آنچه در نامه به آن اشاره شده است را با عملکرد برخی از این اعضای هیئت علمی که در گذشته از مسئولین آموزش عالی کشور بوده اند متناقض دانست و به مهر گفت: "نمی خواهم مواردی که نشان دهنده تناقضات نامه با عملکرد امضا کنندگان آن در گذشته است را مطرح می کنم چون همه متعلق به یک نظام هستیم و باید در چارچوب قوانین و مصوبات آن عمل کنیم اما برخی از گلایه هایی که در این نامه عنوان شده است و توسط برخی اعضای هیئت علمی نیز امضا شده قبلا در زمان مسئولیت این افراد به اجرا در می آمده و اکنون جای سئوال دارد که چرا اگر این موارد اشکال دارد در آن زمان توسط این افراد اجرا می شده است."
نظر شما