حبیب الله کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام این خبر گفت: این بیماران تالاسمی استان نه تنها در تامین هزینه های پزشکی خود با مشکل مواجه هستند بلکه گاهی حتی در تامین هزینه های رفت و آمد خود به مراکز بهداشتی مربوطه نیز مشکل دارند.
وی در این خصوص ادامه داد: از 50 درصد باقی مانده بیماران تالاسمی استان تهران نیز تنها 10 درصد می توانند هزینه های پزشکی خود را پرداخت کنند، در حالیکه 40 درصد دیگر نیز به عنوان جزئی از قشر متوسط جامعه، گاهی در پرداخت هزینه های یادشده به مشکل برمی خورند.
رئیس انجمن تالاسمی استان تهران با اشاره به لزوم تخصیص بودجه خاطرنشان کرد: با توجه به موارد فوق از وزارت بهداشت انتظار می رود بخشی از بودجه در نظر گرفته شده را در اختیار انجمنهای بیماریهای خاص قرار دهد تا این انجمنها بر اساس اولویتهای مربوط به بیماران، از این بودجه به بهترین نحو در جهت رفع مشکلات این بیماران استفاده کنند.
کاظمی اظهار امیدواری کرد: با پیگیری مسئولان مربوطه، مشکلات بیماران خاص در اسرع وقت حل شود و این بیماران بتوانند مثل سایرین، یک زندگی عادی داشته باشند.
نظر شما