محمد امین نصرالهی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: علاوه بر این میزان اعتبار هزینه شده برای توسعه فرودگاه استان ایلام، به تازگی نیز 250 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه فرودگاه اختصاص یافته است.
وی بیان داشت: در حال حاضر مرحله اول طرح توسعه فرودگاه استان ایلام به پایان رسیده و کار مرحله دوم توسعه فرودگاه آغاز شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه توسعه فرودگاه استان ایلام یکی از ضروریات در استان ایلام است، خاطرنشان کرد: با اجرای کامل طرح، علاوه بر افزایش طول باند فرودگاه به سه هزار و 200 متر، زمینه لازم برای پرواز هواپیماهای بوئینگ، ایرباس 200 و...فراهم می شود.
نصرالهی زاده یادآور شد: توسعه فرودگاه استان ایلام منجر به خارج شدن این استان از بن بست جغرافیایی می شود.
استان ایلام دارای یک فرودگاه و روزانه دو پرواز است و در حال حاضر نیز راه آهن ندارد و از نظر ارتباطی با مشکلات عمده مواجه است.
نظر شما