به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد مجید سرسنگی قائممقام سازمان در مراسم تودیع و معارفه رئیس مراکز فرهنگی هنری منطقه 20 با اشاره به دهه دوم عمر سازمان پرورش نسل آشنا با ارزشهای اسلامی و دفاع مقدس را از دغدغههای اصلی آن عنوان کرد.
مژگانی مدیر جدید فرهنگی هنری منطقه 20 و رئیس فرهنگسرای ولاء جایگزین هادی قیومی شده است. وی دانشآموخته ادیان و عرفان و پیش از این مسئول تحقیقات و تولید محتوایی در پروژه دایرهالمعارف معصومین (ع) و عضو کارگروه محتوایی، بخش طراحی و تولید نرمافزار در موسسه اطلاعرسانی تبیان بوده است.
همچنین بر اساس حکم احمد نوریان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، قیومی با توجه به توانایی و اهمیت موضوع گردشگری به سمت مدیر عامل شرکت تهرانگشت منصوب شد.
نظر شما