به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی الجزیره، این بازداشت ها در راستای حملات گسترده نیروهای پلیس مصر علیه اعضای اخوان المسلمین طی دو هفته گذشته صورت گرفته است.
اخوان المسلمین در این رابطه اظهار داشت که این افراد به دلیل مخالفت با محاصره نوارغزه بازداشت شدند.
لازم به ذکر است که پلیس مصر در ماه جاری تلاش گروهی از اعضای اخوان المسلمین برای ارسال چند دستگاه کامیون حامل کمک های انسانی به غزه از طریق مرزهای مصر را ناکام گذاشت.
نیروهای پلیس مصر همچنین 30 تن از اعضای اخوان المسلمین را در آغاز ماه جاری بازداشت کردند و هیچکدام از این کامیون ها نتوانستند از طریق کانال سوئز که صحرای سینا را از بقیه اراضی مصر جدا می کند، به غزه منتقل کنند.
اخوان المسلمین با سیاست رسمی مصر در تعامل با گذرگاه های نوارغزه مخالف است و نیروهای پلیس این کشور بدون توجیه اتهام اعضای این گروه را برای مدت طولانی بازداشت می کند.
نظر شما