مهدی چمران در حاشیه برگزاری سومین نشست کمیسیون تلفیق شورای عالی استانهای کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان در پاسخ به این سوال مبنی بر "تعامل دولت و شورای شهر" افزود: ما در شورای شهر و قانون شهرداری از لحاظ قانون درآمدهای پایدار دچار مشکلاتی هستیم که باید در راستای رفع این مشکل گام برداشت.
وی ادامه داد: واگذاری این اختیارات به شوراهای اسلامی بر اساس قانون هنوزعملیاتی نشده و باید با تلاش مجلس شورای اسلامی و دولت این موضوع محقق شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: البته این واگذاری بدون وجود اعتبار کامل و لازم مشکلی را حل نخواهد کرد و حتی ممکن است بر مشکلات بسیاری از شهرها بیفزاید.
چمران عنوان کرد: تنها در صورت رسیدن به درآمدی پایدارهمانند دیگر کشورها می توان شهر را با تدبیر اداره کرد.
وی همچنین در خصوص تعامل شورا و دولت گفت: در مجموع در تعامل دولت و شوراها آنچه تا به حال وجود داشته است بر اساس قانون بوده و خوشبختانه تعامل شورا و دولت در بسیاری از استانها در سطح بسیار خوبی نیز قرار داشته است و تنها در برخی از استانها این در سطح ضعیفی انجام شده است.
نظر شما