پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۱۳

بصیرت در گفتگو با مهر:

فاتح فینال زودرس لیگ سپاهان است / پرسپولیس باید از ما بترسد

فاتح فینال زودرس لیگ سپاهان است / پرسپولیس باید از ما بترسد

سرپرست تیم فوتبال سپاهان این تیم را فاتح دیدار با پرسپولیس دانست و اعلام کرد با برتری در این دیدار که فینال زودرس لیگ است، شکست فصل گذشته را جبران می کنیم.

مجید بصیرت در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت این تیم اظهار داشت: بازیکنان ما در شرایط خوبی هستند و با این وضعیت صد درصد برنده دیدار با پرسپولیس خواهند بود.

وی با بیان اینکه پرسپولیسی ها باید بابت قرار گرفتن مقابل سپاهان بترسند، افزود: ما در 10 دیدار گذشته تنها برابر ذوب آهن عملکرد خوبی نداشتیم اما در سایر بازی ها خصوصا مسابقه با برق شیراز و سایپا، در ثانیه های آخر پیروزی را با تساوی عوض کردیم. همچنین ما در دیدار با پیکان اصلا مستحق شکست نبودیم و مشکلات داوری باعث شد پیروزی را با باخت عوض کنیم.

سرپرست تیم سپاهان اضافه کرد: متاسفانه فنایی کارشناس داوری هم در بحث کارشناسی داوری دیدار سپاهان با پیکان دقت لازم را نداشت و خیلی راحت از کنار صحنه گل سوم پیکان گذشت. درست است دوربین از وسط زمین فیلم گرفته بود اما سایه های بازیکنان هم به صراحت نشان می داد سیدصالحی در موقعیت آفساید قرار گرفته است. در مجموع ما از آقای فنایی انتظار بیشتری داشتیم.

بصیرت در مورد دیدار با پرسپولیس خاطر نشان کرد: این دیدار فینال زودرس لیگ است که فصل گذشته شرایطی استثنایی داشت که شاید این اتفاق سال های سال در لیگ ایران رخ ندهد. ما در آن دیدار تا دقیقه 96 قهرمان بودیم اما دریک دقیقه همه چیز عوض شد و این عنوان به پرسپولیس رسید. مطمئنا ما برای پیروزی در این مسابقه به میدان می رویم تا با کسب سه امتیاز این دیدار ضمن جبران شکست در فینال فصل گذشته، پاداش خوبی هم به هواداران خود بدهیم.

سرپرست تیم سپاهان در پایان گفت: حساسیت این دیدار از مسابقه آخر لیگ هفتم بسیار کمتر است زیرا برای تماشای آن دیدار 100 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند و تمام مردم ایران هم آن مسابقه را تماشا می کردند. اما یکشنبه روز دیگری است و ما تنها به فکر پیروزی برابر پرسپولیس حتی برابر تماشاگران پرتعداشان هستیم.

کد خبر 770885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha