پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۳۴

اختصاص 6 میلیارد تومان برای تجهیز کتابخانه های مساجد کشور

اختصاص 6 میلیارد تومان برای تجهیز کتابخانه های مساجد کشور

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون اداری و مالی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری کشور گفت: 60 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کتابخانه های مساجد کشور امسال اختصاص یافت.

حسین بشیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تهیه و توزیع 150 هزار جلد قرآن کریم در مساجد کشوربرای اجرای طرح تلاوت نور و 15 هزار جلد تفسیر قرآن جیبی از دیگر اقدامات ستاد عالی در راستای گسترش فرهنگ قرآنی است.

وی با اشاره به نزدیکی هفته کتاب و کتابخوانی از اجرای 24 برنامه به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی خبر داد و افزود: از این تعداد 14 برنامه با هدف تمرکز زدایی به استانها واگذار شده است.

بشیری بر پایی نمایشگاه کتاب، ارسال کتاب و تجهیزات کتابخانه ای و نیز نرم افزار کتابخانه ای به کانونها را از برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه اکنون هزار و 800 کتابخانه با بیش از پنج هزار و 400 کتابدار در کانونهای مساجد کشور فعالیت دارند، اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی ویژه کتابداران و ایجاد بانک اطلاعات کتابداران، ارسال نرم افزار فهرست نویسی از جمله اقداماتی است که برای استاندارد کردن کتابخانه ها در دستور کار قرار دارد.

بشیری ارسال کتب کمک درسی و آموزشی به کانون ها با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال را از جمله برنامه های اجرا شده در سال گذشته ذکر کرد.

وی همچنین از راه اندازی دو هزار کتابخانه باز در مساجد روستایی کشور در هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد و عنوان کرد: در استان خراسان شمالی نیز 28 کانون جدید تا پایان امسال افتتاح می شود.

هم اکنون در استان خراسان شمالی 57 کانون فرهنگی هنری مساجد فعالیت دارند.

کد خبر 771334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha