پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۱۴

اصلاح طلبان کشور باید از شیوه اصلاح طلبان زنجان الگو برداری کنند

اصلاح طلبان کشور باید از شیوه اصلاح طلبان زنجان الگو برداری کنند

زنجان - خبرگزاری مهر: آیت الله اسدالله بیات زنجانی موفقیت اصلاح طلبان در انتخابات گذشته شهرستان زنجان را در نتیجه کنار گذاشتن نقاط ضعف و تاکید بر نقاط قوت نیروها دانست و گفت: اصلاح طلبان سراسر کشور باید از شیوه کار دوستان زنجانی و نتیجه به دست آمده الگو برداری کنند.

به گزازش خبرنگار مهر در زنجان، آیت الله بیات در دیدار دکتر سعدالله نصیری و جمشید انصاری نمایندگان مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با وی افزود: شیوه کار دوستان و نتیجه بدست آمده باید الگویی برای همه عزیزان در سراسر کشور قرار گیرد و امیدوارم در انتخابات آتی ریاست جمهوری نیز شاهد اجماع و توافق بر روی یک نیروی متعهد و با تجربه و علاقمند به امام و اهداف و ارزشهای انقلاب شکوهمند اسلامی باشیم.

آیت الله بیات زنجانی با ابراز تاسف از وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ادامه داد: کسی نمی تواند منکر این باشد که امروز مردم ما در وضعیت بد اقتصادی و معیشتی هستند و بنده بارها تاکید کرده ام که این وضعیت نشئت گرفته از سوء مدیریت است.

وی افزود: با کمال تاسف می توانم به این موضوع اشاره کنم که هرگاه نیز این مسائل تذکر داده می شود یا به کل منکر آن می شوند یا به افرادی که از باب دلسوزی این نکات را متذکر می شوند انواع و اقسام اهانتها می شود ولی باید عرض کنم که گفتن این نکات بر همه ما تکلیف است و اگر خواهان این هستیم که کشور اسلامی ما سربلند باشد باید به این مسائل اهمیت دهیم.

آیت الله بیات زنجانی گفت: در کشور ما این پارلمان است که نقش تعیین کننده دارد زیرا قانون و بودجه در اختیار مجلس است، بنابر این توصیه من به عزیزان این است که مجلس را حفظ کنید و این حفظ کردن میسر نخواهد شد مگر اینکه مجلس به عنوان ناظری امین بر همه امور نظارت و کنترل تام و تمام داشته باشد.

آیت الله بیات زنجانی به وضعیت انتخابات مجلس در شهر زنجان اشاره و اظهار داشت: همدلی و وفاق در جریان انتخابات گذشته زنجان به دو نیروی متعهد و در عین حال متخصص منتج شد که انشالله در پناه حق نتیجه همکاری شما دو بزرگوار نیز به سود مردم و شهر و در سطح کلان به نفع کشور خواهد بود.

در این دیدار ضمن گفتگو در خصوص برخی از مسائل استان، نمایندگان از عملکرد چند ماهه خود در مجلس نیز گزارشی ارائه کردند.

کد خبر 771827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha