پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۹:۰۹

خداداد عزیزی:

اگر از بازی آینده پا به توپ شدم تعجب نکنید / شرمنده بازیکنانم هستم

اگر از بازی آینده پا به توپ شدم تعجب نکنید / شرمنده بازیکنانم هستم

سرمربی تیم فوتبال پیام مشهد با اشاره به کمبود بازیکنان تاثیر گذار در این تیم گفت: اگر دیدید به خاطر کمبود بازیکن خودم از دیدار آینده به میدان رفتم چندان تعجب نکنید.

به گزارش خبرنگار مهر، خداداد عزیزی پس از کسب یک امتیاز ارزشمند در زمین مس کرمان گفت: می دانستم تیم مس پس از نتایج چند هفته گذشته تنها برای پیروزی به میدان می آید به همین دلیل راه های نفوذ این تیم را بستیم تا بتوانیم نتیجه لازم را در این مسابقه کسب کنیم. 

وی ادامه داد: بازیکنانم با تمام توان و غیرت مضاعف برابر میزبان قدرتمند خود به میدان رفتند. آنها بارها سر خود را مقابل توپ قرار دادند، درصورتیکه ما نتوانستیم آنها را از نظر مالی تامین کنیم و به همین دلیل شرمنده آنها هستم.

سرمربی تیم فوتبال پیام مشهد همچنین تاکید کرد: امیدوارم این روند ادامه پیدا کند و پیام مشهد بزودی به جایگاهی که شایسته آن است، دست پیدا کند.

وی افزود: ما در این روزها به شدت با کمبود بازیکن مواجه هستیم و پس از محرومیت برگی زر هم مشکلاتمان اضافه شده است، به همین دلیل اگر مجبور شوم باید خودم لباس بپوشم و برای پیام بازی کنم.

عزیزی در پایان گفت: مدیریت باشگاه از من خواسته است برای رفع مشکلات کمبود بازیکن فعلی، خودم برای پیام بازی کنم و اگر دیدید در بازی های آینده برای تیم به میدان رفتم تعجب نکنید.

تیم فوتبال پیام مشهد عصر امروز در هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر برابر تیم مس کرمان به تساوی 3 بر 3 دست یافت.

کد خبر 771867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha