پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۴۱

در گفتگو با مهر عهوان شد:

لغو سفر رکابزنان به جام جهانی استرالیا و کلمبیا/ نمی توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم

لغو سفر رکابزنان به جام جهانی استرالیا و کلمبیا/ نمی توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم

دبیر فدراسیون دوچرخه سواری ایران از لغو سفر رکابزنان به دو جام جهانی دیگر در استرالیا و کلمبیا خبر داد.

اصغر خالقی دبیر فدراسیون دوچرخه سواری بعد از لغو سفر ملی پوشان به جام جهانی منچستربه دلیل احتمال صادر نکردن روادید توسط سفارت انگلستان، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رقابتهای ورلد کاپ جهانی هر ساله در چهار تا پنج مرحله و در رشته های داخل پیست برگزار می شود که تیم های ایرانی نیز با توجه به شرایط خود درآنها شرکت می کنند.

وی افزود: دو جام جهانی سیدنی استرالیا و کالی کلمبیا نیز به دلیل بعد مسافت و مشکلات دریافت روادید به مانند ورلد کاپ منچسترلغو شد. به دنبال این تصمیم در کمیته فنی فدراسیون حضور در دو جام جهانی دانمارک و چین در دستور کار قرار گرفت.

دبیر فدراسیون دوچرخه سواری ایران ادامه داد: هرچند شرکت کردن ما در چهار جام جهانی داخل پیست برای دریافت امتیازهای کامل جهانی الزامی است اما با بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که رکابزنان ما امتیاز زیادی از آنها کسب نخواهند کرد و این امتیازات در شرایط کلی رنکینگ تیم پیست ایران در uci تاثیر ندارد.

وی تصریح کرد: اگر ما در تمامی این مسابقات حضور داشته باشیم می توانیم 9 سهمیه ورودی مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری پیست جهان را در سال 2009(لهستان) دریافت کنیم. اما اگر در تمامی آنها شرکت نکنیم می توانیم به سه سهمیه ورودی برسیم.

خالقی خاطرنشان کرد: هرچند رکابزنان ما در آسیا مطرح هستند اما در برابر قهرمانان اروپایی در مسابقات قهرمانی پیست جهان حرفی برای گفتن ندارند با این حساب حضور ما با ترکیب کامل در رقابتهای قهرمانی جهان مهم نیست زیرا نمی توانیم در میان قدرت های به نام دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: قطعا شرکت ما در دو جام جهانی و مسابقه قهرمانی جهان می تواند آمادگی تیم را برای حضوری موفق در رقابتهای قهرمانی آسیا در اندونزی بالا ببرد. به همین منظور با هدف تقویت تیم های ملی عازم رقابتهای جهانی پیست می شویم.

کد خبر 772223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha