سید هادی سید در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 19 مصوبه در بخش کشاورزی در سفر دوم هیئت دولت به این استان به تصویب رسید که صدور مجوز و کمک به ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی و واحد های تولیدی فرآوری محصولات صادراتی استان ، تجهیز ساختمان آزمایشگاه تخصصی مرکزی دامپزشکی از جمله این مصوبات است.
وی عنوان کرد: صدور مجوز ایستگاههای تحقیقات اسب ترکمن و گوسفند کردی ، اختصاص 12 میلیارد ریال برای اجرای عملیات آب و خاک تعاونی های تولید روستایی ، اختصاص 22 میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی اراضی استان ، تامین یارانه برای تسهیلات اجرای طرح مهندسی فرآیند تولیدات کشاورزی و اختصاص 90 میلیارد ریال برای احیاء و مرمت تولیدات کشاورزی از دیگر مصوبات هیئت دولت در این بخش بود.
سید توسعه هزار هکتار از باغ های زیتون و واگذاری نظارت بر کشاورزی به شرکت های خدمات مشاوره ای را هم از جمله این مصوبات برشمرد و اظهار داشت: 45 میلیارد ریال تسهیلات یارانه در اختیار 50 شرکت خدمات مشاوره ای مستقر در مناطق مختلف استان برای همکاری با کارشناسان جهاد کشاورزی در امر نظارت قرار می گیرد.
وی اختصاص 10 میلیارد ریال برای مطالعه و اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی اولویت دار کشاورزی و منابع طبیعی استان، مطالعه زهکشی دشت بجنورد ، تامین آب شرب مراکز دامداری و ساخت شبکه های فرعی 3 و 4 پایاب سدهای شیروان ، شیرین دره و اسفراین به طول 18 هزار هکتار را از دیگر مصوبات دولت برای این استان عنوان کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی همچنین پیش بینی اعتبار برای اجرای طرح مدیریت مصرف آب کشاورزی در سطح 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی را جزو مصوبات دولت در این استان برشمرد و گفت: با اجرای این طرح نوع محصول و میزان آب مورد نیاز در این اراضی مشخص می شود.
نظر شما