به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مدیر عامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی ظهر امروز در حاشیه برگزاری سمینار مذکور به خبرنگاران گفت: در گذشته تفاهم نامه ای را با دانشگاه بوشهر داشتیم که در قالب آن فعالیتهای پژوهشی مربوط به صنایع نفت و گاز را آنها پوشش می دادند.
همایون شکوه صارمی افزود: اما در مورد محیط زیست با توجه به حساسیت خاص منطقه پارس جنوبی و تجمع و تراکم واحدهای صنعتی، پالایشگاهی و پتروشیمی و همچنین سابقه و تجربه زیاد دانشگاه شیراز در حوزه محیط زیست تصمیم گرفتیم در این حوزه بخش تحقیقاتی خود را با همکاری دانشگاه شیراز انجام دهیم.
وی عنوان کرد: با توجه به راه اندازی مرکز تحقیقاتی زیست محیطی در این دانشگاه می توانیم از تواناییهای مرکز مذکور برای پروژه های تحقیقاتی زیست محیطی استفاده کنیم که در این راستا امروز تفاهم نامه ای را منعقد کردیم که به زودی در کارگروه های خاص خودش عملیاتی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالی در مورد چگونگی تامین گاز کشور از سوی این مجتمع برای فصل زمستان نیز بیان کرد: ما در حال حاضر پنج فاز را در حال بهره برداری داریم که در تابستان گذشته تعمیرات کاملی را در آنها انجام دادیم.
صارمی عنوان کرد: در پی تعمیرات صورت گرفته این فازها، آمادگی کامل داریم که با هشت درصد افزایش نسبت به ظرفیت اسمی وارد فصل زمستان شویم و بدون مشکل و اطمینان بالا، تولیدی مستمر و کاملی را داشته باشیم.
وی همچنین در خصوص احتمال صادرات گاز نیز در این مدت گفت: صادرات براساس بالانس گاز مصرفی داخل کشور و تولید تعیین می شود و اگر گاز تولیدی مازاد بر مصرف داشته باشیم صادرات را نیز انجام خواهیم داد.
نظر شما