پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۴۶

العطیه در دیدار لاریجانی:

فعالیت هسته‌ای حق انکار ناپذیر ایران است

فعالیت هسته‌ای حق انکار ناپذیر ایران است

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای را حق ایران خواند و تاکید کرد: تردیدی وجود ندارد که هدف ایران در استفاده از این دانش و فناوری تامین نیازهای ملی و در مقاصد کاملا صلح آمیز است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس، عبدالرحمان العطیه دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس امروز در تهران با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار العطیه، رئیس مجلس شورای اسلامی را فردی موثر در صحنه سیاسی ایران و برخوردار از جایگاه ویژه ای در نزد رهبران منطقه توصیف و برای وی آرزوی توفیق کرد.

در ابتدای این دیدار لاریجانی ضمن اشاره به وجود مشتراکات و ظرفیتهای فراوان برای توسعه همکاریها و روابط بین ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس اظهار داشت : مبنای سیاست منطقه ای مجلس شورای اسلامی  ایران داشتن یک روابط وسیع و عمیق با کشورهای منطقه است و توسعه همکاریها در این راستا حائز کمال اهمیت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از سیاستهای یکجانبه گرایانه دولت آمریکا خاطرنشان کرد : آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران همواره به دنبال ایجاد بیم و هراس تصنعی از ایران در دل کشورهای منطقه بوده است ولی گذشت زمان ثابت کرده که ایران دوست واقعی کشورهای مسلمان و برادر منطقه است.

رئیس مجلس در ادامه با اشاره به اوضاع جاری در عراق و افغانستان نیز گفت: آمریکا پس از شکست در عراق اکنون به دنبال اعمال فشار به رهبران این کشور برای امضای توافقنامه امنیتی است و هدفش از این کار تثبیت حضور طولانی مدت در منطقه و تضعیف اصل استقلال و سیادت این کشور است.

لاریجانی برقراری ارتباط معقول کشورهای منطقه با یکدیگر در سایه همکاری و برادری را راهی تضمین شده برای حفظ امنیت و ثبات در منطقه راهبردی خلیج فارس ارزیابی کرد و بر ضرورت توسعه بیش از پیش مناسبات و همکاریها بین جمهوری اسلامی ایران و شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد.

در ادامه این دیدار همچنین عبدالرحمن العطیه دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس جمهوری اسلامی ایران را کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه و جهان دانست و با اشاره به تلاشهای گذشته و حال در جهت گسترش همکاریهای فیمابین کشورمان و کشورهای منطقه گفت : امیدواریم نتایج ثمربخش این همکاریها و مناسبات به زودی آشکار شود.

وی در ادامه گفت: در شرایطی که چالشهای زیادی از هر سو کشورهای منطقه را تهدید می کند باید ضمن پرهیز از هرگونه تفرقه و دشمنی به سمت همگرایی بیشتر در جهت منافع مردم منطقه پیش رفت.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس  با اشاره به موضوع هسته ای کشورمان نیز گفت: شورای همکاری خلیج فارس استفاده از انرژی هسته ای در مقاصد صلح آمیز را حق انکار ناپذیر جمهوری اسلامی ایران می داند.

العطیه در ادامه گفت: تردیدی وجود ندارد که هدف ایران در استفاده از این دانش و فناوری تامین نیازهای ملی و در مقاصد کاملا صلح آمیز است.

وی  همچنین از مواضع کشورمان در قبال آرمان فلسطین طی سالهای پس از انقلاب تقدیر کرد و گفت: مسئولان و مردم ایران قدس شریف را قلب تپنده خود می دانند و همواره از مردم فلسطین حمایت می کنند.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در ادامه افزود: تمام وعده های آمریکا در حل مسئله فلسطین سرابی بیش نبود و هیچ نتیجه ای در برنداشته است.

وی همچنین گفت: امروز خطر واقعی فراروی اعراب اسرائیل است و این رژیم با تولید انبوه سلاحهای هسته ای تهدیدی برای منطقه و جهان به شمار می رود.

کد خبر 773935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha