پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۰۴

دبیر جشنواره عفاف و حجاب:

نقش رسانه‌ها در ترویج حجاب انکارناپذیر است

دبیر جشنواره عفاف و حجاب طی سخنرانی شب گذشته خود در مراسم اختتامیه جشنواره عفاف و حجاب (نور) انکارناپذیربودن نقش رسانه‌ها در ترویج عفاف و حجاب در جامعه را مورد تأکید قرار داد.

به گزارش ستاد خبری  نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای عفاف و حجاب (نور) پروین سلیمی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی عفاف و حجاب نور گفت:  این جشنواره با هدف تعالی و گسترش هنر دینی برگزار شده است.

 وی تصریح کرد: رعایت عفاف و حجاب یک ضرورت فرهنگی اجتماعی است که در درازمدت برعهده نهادهای مختلف جامعه است.

دبیر نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای نور اظهار داشت: نقش رسانه‌ها در این زمینه انکار‌ناپذیر است. این جشنواره با هدف تعالی و گسترش هنر دینی، کشف رهیافت‌ها و ایجاد فضای رقابتی مثبت برای افرادی است که می‌توانند به خلق آثاری ماندگار در این عرصه بپردازند.

سلیمی افزود: جشنواره نور در 5 بخش رسانه‌های دیجیتال، عکس، فیلم، آثار ادبی و پژوهشی و گزارش‌های رسانه‌ای برگزار شده و از میان حدود 6 هزار اثر که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است 15 اثر در بخشهای رسانه‌های دیجیتال و 31 اثر در بخش فیلم حائز رتبه شدند.

کد خبر 774526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha