به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الااسلام سید مهدی خاموشی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره فیلم رویش افزود: جشنواره فیلم رویش می تواند پلی برای رسیدن به دیگر اهداف دینی و اسلامی باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: باید توجه داشت که اگر نگاه مستقیم دینی در تولیدات این جشنواره به عرصه ظهور رسیده حال باید گام بلندتر و محکم تری در این زمینه برداشت.
خاموشی با اشاره به این مهم که تولید اثری در خصوص مقاومت مردم فلسطین، می تواند اثر دینی تعریف شود، افزود: مهمترین وجه تمایز دین ما با سایر ادیان اومانیستی، همین ارتیاط انسان با خداست که در این جشنواره رکن اول قرار گرفته است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: همه هنرمندان باید به سمت و سیاق این جشنواره پیش روند و اگر چنین شود ما تنها قسمتی از مسئولیت بندگی خود را انجام داده ایم.
وی در ادامه تعریف جامع تولید آثار دینی را منطبق بر همه جانبه نگری اسلام دانست و افزود: تولید آثار دینی یعنی ارتباط دو سویه خدا و انسان که در بعد انسان همان مفهوم بندگی است.
وی در پایان پسوند جشنواره دینی را به دنبال جشنواره رویش بسیار پر محتوی دانست و خاطر نشان کرد: اختتامیه جشنواره چهارم رویش یعنی افتتاح جشنواره پنجم، پس باید دانست که رشد یک جشنواره باید از انتهای جشنواره گذشته آغاز شود.
نظر شما