سید عباس حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این در حالیست که تا پایان سال جاری سه هزار و 200 روستایی نیز در کارگاه و کلاسهای آموزشی این شهرستان شرکت کنند.
وی اظهار داشت: در این مدت ۱۷۲کارگاه و کلاس آموزشی برای مردان و زنان روستایی در این شهرستان تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اعتبارات مصوب و برنامه ریزی انجام شده در این مدت ۱۵۰مورد کلاس آموزشی، ۱۱مورد کارگاه آموزشی و ۱۱مورد بازدید اجرا خواهد شد.
به گفته حسینی، آشنایی کشاورزان و بهره برداران روستایی با شیوه های نوین کشاورزی و ترویجی و افزایش بهره وری از جمله اهداف تشکیل این کلاسهای آموزشی و ترویجی است.
این کارشناس جهاد کشاورزی مینودشت بیان داشت: آموزش یکی از ارکان مهم و اساسی در رشد و توسعه یک جامعه است و پیشرفت و شکوفایی استعدادهای بالقوه از طریق آموزش به ثمر میرسد.
شهرستان مینودشت 128 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما