پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۱۲

برپایی سومین همایش کارگاهی هنری مهر

سومین همایش هنری مهر با حضور استادان و دانشجویان دانشکده‌های هنر از 22 تا 24 آبان از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در جماران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، واحد خبر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اعلام کرد در این همایش کارگاهی که در آستانه سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برپا می‌شود، شرکت‌کنندگان با رویکرد آزاد به تبیین و بازنمود جامع ابعاد علمی، اخلاقی، عرفانی، اجتماعی و سیاسی زندگی و شخصیت امام راحل در قالب آثار تجسمی (نقاشی و گرافیک) می‌پردازند.

نشست خبری این جشنواره با حضور دکتر مرتضی حیدری دبیر این همایش چهارشنبه 15 آبان‌ماه ساعت 14 در موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برگزار می‌شود. تمامی تولیدات هنری این کارگاه تخصصی که با همکاری موزه هنرهای معاصر برگزار می‌شود، بعد از پایان همایش در موزه امام خمینی (گنجینه مهر) به نمایش درمی‌آیند.

کد خبر 776596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha