پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۸:۰۵

مجید جلالی:

سایپا از دیدار یک طرفه امتیاز گرفت / افت فولاد طبیعی است

سایپا از دیدار یک طرفه امتیاز گرفت / افت فولاد طبیعی است

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تیم سایپا از یک بازی یک طرفه موفق شد امتیازی ارزشمند را کسب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید جلالی پس از توقف امروز تیمش برابر سایپا در جمع خبرنگاران گفت: تیم سایپا موفق شد در این دیدار که کاملا یک طرف و در اکثریت دقایق مسابقات روی دروازه این تیم انجام شد، با کسب یک امتیاز بیرون آید. ما در این مسابقه حمله می کردیم و آنها تنها به دفاع پرداختند و در نهایت با کسب یک امتیاز ارزشمند به تهران بازگشتند.

وی ادامه داد: به آنها حق می دهم در جریان این دیدار به دفاع کامل بپردازند زیرا در شرایط سختی قرار دارند که باید برای کسب امتیاز از هر روشی استفاده کنند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در مورد عملکرد لوسیانو والنته مهاجم برزیلی این تیم تصریح کرد: طبیعی است این بازیکن جدیدا به تیم اضافه شده است و با سایر بازیکنان بطور کامل هماهنگ نشده است. البته همین ناهماهنگی ها در خط حمله باعث شد نتوانیم از دفاع چند لایه سایپا برای رسیدن به گل برتری عبور کنیم.

جلالی اضافه کرد: باید به این بازیکن فرصت بدهیم تا چند جلسه در تمرینات شرکت کند و با بازیکنان تیم به هماهنگی لازم برسد و پس از آن انتظار بیش از حد از وی داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا فولاد در این دیدار عملکرد خوبی نداشت، اظهار داشت: پس از 8 دیدار، برای نخستین بار در یک مسابقه عملکرد قابل قبولی نداشتیم که دلیل آن هم فشردگی مسابقات، فشار زیاد به بازیکنان و نبودن هماهنگی لازم بین نفرات تیم بود.

سرمربی تیم فولاد خوزستان در پایان گفت: همانگونه که هواداران تیم فولاد از ما انتظار دارند از نظر فنی در مسابقات لیگ نمونه باشیم، ما هم از آنها انتظار داریم در مسابقات لیگ تنها فولاد را تشویق کنند و به داور، مربی و بازیکنان حریف کاری نداشته باشند.

کد خبر 776725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha