پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۳۶

رئیس جمهور :

اعتقاد به مصلح جهانی رمز وحدت ادیان الهی است

اعتقاد به مصلح جهانی رمز وحدت ادیان الهی است

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه اقوام از جمله ارامنه در ایران در کمال برادری با هم زندگی می کنند ، گفت: در ایران همه ادیان و اقوام در غم و شادی یکدیگر شریک بوده و همان گونه که در دفاع مقدس با هم بودند، اکنون نیز برای پیشرفت و سازندگی کشورشان تلاش می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز در دیدار جاثلیق آرام اول کشیشیان ، رهبر کلیسای ارتدوکس ارامنه حوزه سیلیسی با اشاره به اینکه دعواها و مشکلات بشریت از بی دینی است، تصریح کرد: وقتی رهبران دینی مردم را به خداپرستی دعوت کرده اند در دنیا شاهد جنگ ، درگیری و کینه نبوده ایم .

رئیس جمهور در تشریح حقیقت دین خاطر نشان کرد: همه پیامبران الهی از نور واحد و یک حقیقت هستند، چرا که پیام شان یکی بوده و همه یک دین را عرضه داشته اند و همه نیز به دنبال سعادت بشر بوده اند . 

احمدی نژاد درادامه با اشاره به اینکه همه جهانیان ، از وضع موجود دنیا ناراضی بوده و منتظر مصلح جهانی هستند ،تاکید کرد : اسلام و مسیحیت اعتقاد دارند که روزی مصلح جهانی خواهد آمد و این رمز و نقطه وحدت پیروان ادیان الهی است .

وی افزود : این وظیفه رهبران دینی است که در کنار هم مردم را به خدا پرستی و مصلح جهانی دعوت کنیم .

رئیس جمهور اضافه کرد: باید کارهای زیادی با کمک هم در جهان صورت گیرد که ریشه های جنگ ، اشغالگری ، تجاوز ، تبعیض و فقر کنده شوند.

رییس جمهور در ادامه به جنگ و درگیری و کشتار و قتل عام مردم جهان توسط قدرت های زورگو در قرن بیستم اشاره کرد و گفت: اگر متدینین در جهان در کنار هم باشند می توانند در جلوگیری از بسیاری از فجایع موجود نقش سازنده ای ایفا کنند.

رهبر کلیسای ارتدوکس ارامنه حوزه سیلیسی نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از زندگی مسالمت آمیز همه اقوام و گروه های مذهبی ازجمله جامعه ارامنه ومسلمانان در ایران گفت: جامعه ارامنه ایرانی با ملت ایران ریشه ای کهن و دیرینه دارند و با دوستی و برادری در کنار هم زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه اندیشه ها و تفکرات دکتر احمدی نژاد در مسایل مختلف را همواره پیگیری و دنبال می کند ، گفت : برخلاف ادعاهای برخی که همواره ایران را مورد انتقاد قرار می دهند ، ما بدون استثنا مدافع واقعی جمهوری اسلامی ایران هستیم.
کد خبر 777331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha