به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، رحیم قربانی ظهر امروز در جریان بازدید از طرح های ورزشی در دست اجرای شهرستان ارومیه با اعلام این خبر افزود: این سالن های ورزشی چند منظوره با هدف گسترش فضاهای ورزشی در مناطق محروم و دور افتاده در سطح شهرها و روستاهای استان در دست احداث است و پیش بینی می شود تا پایان فسل پاییز آماده بهره برداری شوند.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح انبارهای ذخیره محصولات کشاورزی از سوی اداره کل تعاون طی تفاهنامه به دلیل گسترش سیلوهای گندم تحویل داده شده و این انبارها پس از بازسازی و تجهیز در اختیار مردم مناطق محروم گذاشته شده است.
قربانی با بیان اینکه این طرح های ورزشی غیر از طرح های ورزشی مصوب سفر هیئت دولت و اداره کل تربیت بدنی اجرا می شوند، اظهارداشت: برای این پروژه 11 میلیارد هزینه شده که با اتمام آن از بار ترافیکی شهر هم کاسته میشود.
در ادامه این بازدید استاندار آذربایجان غربی از ورزشگاه 15 هزار نفری شهید باکری در ارومیه و بزرگترین پیست دو میدانی سرپوشید شمال غرب کشور در ارومیه و چند طرح ورزشی دیگر بازدید کرد.
ورزشگاه 15 هزار نفری شهید باکری ارومیه در حال حاضر 57 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اجرای آن 38 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل تربیت بدنی آذربایجان غربی در این خصوص اظهارداشت: برای اتمام این طرح 30 میلیارد ریال دیگر نیاز است.
علی ملااحمدی کمبود سیمان را از دلایل تاخیر در اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: با برطرف شدن این مشکل در زمان حاضر اجرای این طرح سرعت گرفته است.
وی در خصوص پیست دومیدانی نیز اظهارداشت: این طرح با صرف اعتباری بالغ بر 22 میلیارد ریال از 98 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
نظر شما