اصغرخالقی در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص آخرین مذاکرات فدراسیون با مربیان خارجی این رشته گفت: بعد از دوماه انتظار برای دریافت پاسخ مثبت از سوی "روسو" سرمربی تیم دوچرخه سواری سرعت فرانسه با رد این درخواست از سوی این مربی سرشناس روبرو شدیم.
وی افزود: چند روز گذشته "لاپارتین" نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری فرانسه طی تماس تلفنی از پاسخ رد این مربی به ما خبر داد تا از این پس به دنبال فرد جدیدی برای این پست باشیم.
خالقی در ادامه تصریح کرد: البته مسئولین فدراسیون دوچرخه سواری فرانسه از اظهار تمایل دستیار"روسو" به ما خبر دادند که منتظر هستیم تا جواب نهایی این مربی را دریافت کنیم.
دبیرفدراسیون دوچرخه سواری ایران گفت: در صورتی که از این مذاکره جواب مثبت دریافت نکنیم به سراغ گزینه های دیگری از کشورهای اروپایی می رویم که در بین آنها یک مربی استرالیایی شانس بیشتری برای هدایت تیم ملی سرعت ایران دارد.
نظر شما