پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۵:۱۹

عضو شوراي سردبيري روزنامه وقايع اتفاقيه در گفت و گو با "مهر":

رعايت موازين اخلاقي در رسانه ها به جلب اعتماد مخاطب مي انجامد

نمايشگاه مطبوعات كاركردهاي خاص خودش را دارد و در زمينه افزايش مخاطب بسيار تأثير گذار خواهد بود .

خسرو طالب زاده عضو شوراي سردبيري روزنامه وقايع اتفاقيه در حاشيه يازدهمين نمايشگاه مطبوعات ، ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت : فضاي نمايشگاه ، فرصت بسيار مناسبي براي ارتباط مستقيم مخاطب و دست اندركاران تهيه اخبار و گزارش هاي مختلف است ، اين ارتباط مخاطب و فعالان عرصه مطبوعات را با نقطه نظرات و ديگاههاي طرفين آشنا مي كند كه بي ترديد در ارائه مطالب هر بهتر و جذب مخاطب تأثير گذار است .
طالب زاده در ادامه به نقش فعال شدن و مشاركت نهادهاي صنفي و غير دولتي در برگزاري برنامه هايي بزرگ و فراگير اشاره كرد و گفت : مشاركت اين نهادها در ايجاد رقابت را در عرصه اطلاع رساني تقويت كرده ، رشد و توسعه در اين عرصه را شاهد خواهيم بود .
وي سانسور زدگي برخي مطبوعات و رسانه ها را از دلايل كم توجهي عمومي نسبت به مطبوعات اعلام كرد و افزود : با اعمال برخي محدوديت ها رسانه هاي ما كمتر مي توانند نيازهاي مخاطبان را برآورده كنند .
وي گفت : لازم است رسانه هاي مختلف كشور با رعايت موازين اخلاقي و حرفه اي ، در امر اطلاع رساني دقيق و سريع فعاليت كرده ، اعتماد مخاطبان را جلب كنند .
کد خبر 77928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha