پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۲۸

جشنواره ایران زمین جاذبه های گلستان را به جهان معرفی می کند

جشنواره ایران زمین جاذبه های گلستان را به جهان معرفی می کند

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: برگزاری جشنواره اقوام ایران زمین موجب رونق شناسایی جذابیتهای گردشگری استان در عرصه های ملی و بین المللی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یحیی محمود زاده عصر سه شنبه در جلسه هماهنگی ستاد جشنواره اقوام ایران زمین در استانداری گلستان افزود: چهره ای درخور و شایسته از گلستان در این جشنواره به سفرا و مهمانان خارجی عر ضه شود.

وی اظهار داشت: ایران منادی وحدت است و در این استان اقوام با همدلی و وحدت در کنار هم زندگی می کنند، از اینرو شناساندن ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت برگزاری جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین درگرگان که با حضور سفرای خارجی برگزار می‌شود، همه مردم استان خود را میزبان جشنواره و مهمانان آن بدانند وتمامی دستگاهها و فر مانداران نیز در هر چه با شکوه برگزار کردن این مراسم کوشا باشند.

محمودزاده از رسانه ها خواست تا در انعکاس و اطلاع رسانی این همایش وتحقق اهداف آن تلاش بیشتری بخرج دهند.

استاندار گلستان  بیان داشت: مسوولان اجرایی جشنواره تلاش دارند تا از فرصت حضور سفرای خارجی در گلستان استفاده کنند و زمینه آشنایی آنان با فرصتهای سرمایه‌ گذاری در استان فراهم کنند.

وی یادآورشد: در برنامه کاری این همایش بازدید سفرا در نقاط شاخص گردشگری گلستان درنظر گرفته شده تا شهرستان‌های استان فرصت معرفی و جذب سرمایه گذار را داشته باشند. 
 
دومین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین از 23 تا 26 آبان ماه با حضور ‪ ۴۰ سفیر خارجی در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می‌شود.
  

کد خبر 781437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha