پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۷، ۱۷:۲۸

جشنواره ایران زمین جاذبه های گلستان را به جهان معرفی می کند

جشنواره ایران زمین جاذبه های گلستان را به جهان معرفی می کند

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: برگزاری جشنواره اقوام ایران زمین موجب رونق شناسایی جذابیتهای گردشگری استان در عرصه های ملی و بین المللی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یحیی محمود زاده عصر سه شنبه در جلسه هماهنگی ستاد جشنواره اقوام ایران زمین در استانداری گلستان افزود: چهره ای درخور و شایسته از گلستان در این جشنواره به سفرا و مهمانان خارجی عر ضه شود.

وی اظهار داشت: ایران منادی وحدت است و در این استان اقوام با همدلی و وحدت در کنار هم زندگی می کنند، از اینرو شناساندن ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت برگزاری جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین درگرگان که با حضور سفرای خارجی برگزار می‌شود، همه مردم استان خود را میزبان جشنواره و مهمانان آن بدانند وتمامی دستگاهها و فر مانداران نیز در هر چه با شکوه برگزار کردن این مراسم کوشا باشند.

محمودزاده از رسانه ها خواست تا در انعکاس و اطلاع رسانی این همایش وتحقق اهداف آن تلاش بیشتری بخرج دهند.

استاندار گلستان  بیان داشت: مسوولان اجرایی جشنواره تلاش دارند تا از فرصت حضور سفرای خارجی در گلستان استفاده کنند و زمینه آشنایی آنان با فرصتهای سرمایه‌ گذاری در استان فراهم کنند.

وی یادآورشد: در برنامه کاری این همایش بازدید سفرا در نقاط شاخص گردشگری گلستان درنظر گرفته شده تا شهرستان‌های استان فرصت معرفی و جذب سرمایه گذار را داشته باشند. 
 
دومین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین از 23 تا 26 آبان ماه با حضور ‪ ۴۰ سفیر خارجی در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می‌شود.
  

کد خبر 781437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha