به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علاء الدین بروجردی که در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران سخن می گفت در پاسخ به سئوالی درباره اقدامات کمیسیون امنیت ملی در رابطه با هتک حرمت شهروندان ایرانی در فرودگاه کشور امارات بیان داشت: هر کشوری با هر انگیزه و هر توجیهی با شهروندان ما برخورد نامناسب داشته باشد وزارت امور خارجه و مسئولان مبادی ورودی کشور موظفند با شهروندان آن کشور بر همان اساس رفتار کنند.
نماینده بروجرد با بیان اینکه موضوع اخیر تا کنون دو بار از مسئولان وزارت خارجه پیگیری شده است خاطرنشان کرد: در روزهای آینده همچنان موضوع از سوی کمیسیون امنیت ملی پیگیری خواهد شد و به اعتقاد ما وزارت امور خارجه موظف است ضمن پیگیری این ماجرا در جهت اصلاح رفتار با ایرانیان در برخی فرودگاههای کشورهای همسایه اقدام لازم را انجام دهد.
بروجردی در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با آخرین اقدامات انجام شده در راستای آزاد سازی دیپلمات ایرانی در کشور پاکستان تصریح کرد: مجلس در چند روزی که گذشت تعطیل بود و بر همین اساس از مسئولان وزارت خارجه دعوت کرده ایم که فردا با حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در رابطه با ربوده شدن یک دیپلمات ایرانی در پاکستان و آخرین وضعیت او گزارشی ارائه کند.
وی با اشاره به احضار سفیر پاکستان توسط وزارت خارجه در چند روز اخیر افزود: مایه تاسف است که کشور پاکستان در همسایگی ما مدتی است که امنیت همیشگی خود را از دست داده و با توجه به اقدامات آمریکاییها و بمباران مکرر این کشور وضعیت نامطلوبی دارد. برای ما مهم است که پاکستان به عنوان همسایه امنیتی پایدار داشته باشد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به اینکه دولت پاکستان طبق کنوانسیون وین مسئولیت حفظ جان دیپلمات ایرانی را بر عهده دارد اظهار داشت: گزارش تفصیلی در رابطه با ربوده شدن دیپلمات ایرانی فردا به کمیسیون امنیت ملی ارائه خواهد شد و امیدواریم هر چه سریعتر با توجه به تلاشهایی که وزارت خارجه انجام می دهد زمینه آزادسازی دیپلمات ایرانی فراهم شود.
بروجردی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در رابطه با احتمال آغاز جنگ داخلی در کشور پاکستان سئوال کرد گفت: هنوز زود است که بخواهیم تحولات پاکستان را آغاز جنگ داخلی در این کشور بدانیم اما اقدامات آمریکا در پاکستان به نا امنی در این کشور افزوده است و همواره اقدامات ایالات متحده در منطقه عامل مهمی در جهت گسترش نا امنی است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار پارلمانی مهر در رابطه با نظر کمیسیون امنیت ملی پیرامون نصب دوربینهای مدار بسته در نقاط شهر برای کنترل مجرمان خاطرنشان کرد: اگر یک نگاه به آزادترین کشورهای دنیا داشته باشیم و حتی شهرهایی مانند لندن و پاریس را در نظر بگیریم کنترل نامحسوس روشی متداول در دنیاست و این روش هیچ ربطی به حریم خصوصی افراد ندارد.
نماینده بروجرد با بیان اینکه کنترل امنیت در کشور بر عهده نیروی انتظامی است گفت: نیروی انتظامی می تواند از همه ابزارهایی که در دنیا مرسوم است و روشهای متداول برای ارتقاء امنیت در کشور استفاده کند.
وی در خصوص وزیر پیشنهادی کشور با بیان اینکه وزارتخانه مهمی مثل کشور نمی تواند مدت طولانی بدون وزیر باقی بماند تاکید کرد: امیدواریم هر چه سریعتر تکلیف وزارت کشور مشخص شود. در سوابق محصولی کاستی خاصی که مرتبط با سوابق او باشد وجود ندارد و وی با حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی برنامه های خود را تشریح کرد و به ابهامات پاسخ داد.
بروجردی با اشاره به سفر اخیر هیئت دولت به مازندران و برخوردی که در این سفر با نمایندگان این استان صورت گرفت یادآور شد: رفتاری که با نمایندگان مازندران شد موجبات دلخوری آنان را فراهم ساخت و اقدامی قابل دفاع نیست. حفظ حریم مجلس وظیفه دولت است و دولت اصولگرا باید با مجلس اصولگرا تعامل داشته باشد چرا که هر چه فضای مجلس نسبت به دولت مثبت تر باشد زمینه برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی کشور مثبت تر خواهد بود و عکس این موضوع نیز صادق است.
نظر شما