در پي تصميم رژيم اشغالگر اسراييل براي تخريب صدها خانه فلسطيني در نوار غزه، فرانسه اين سياست هاي نژادپرستانه را محكوم كرد.
محكوميت سياست هاي اسراييل در حالي است اين رژيم از امروز تخريب صدها خانه فلسطيني در شهر رفح در جنوب نوار غزه را در چارچوب سياست هاي مستمر خود در تخريب منازل فلسطينيان در مناطق مختلف اراضي اشغالي آغاز كرد.
نظاميان صهيونيست طي روزهاي اخير اقدام به تخريب و تيراندازي و گلوله باران صدها خانه فلسطيني در نوار غزه كرده اند.
اشغالگران اعلام كرده اند در پاسخ به عمليات موفقيت آميز مبارزان فلسطيني بر ضد نظاميان اسراييلي تخريب منازل فلسطينيان را با شدت دنبال مي كنند.
سيسيل دي بورگو معاون سخنگوي وزارت امورخارجه فرانسه گفت : پاريس تخريب منازل فلسطينيان بدست نظاميان اسراييلي و بي اعتنايي تل آويو را به قوانين انساني محكوم مي كند.
فرانسه از اسراييل خواسته است از نوار غزه عقب نشيني كند و تشكيلات خودگردان را نيز به اعمال فشار بر گروه هاي مقاومت براي آتش بس با اسراييل فراخوانده است.
نظر شما