پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۳:۲۶

مطبوعات کشور تا حد زیادی از جنجال گرایی عامیانه فاصله گرفته اند

مطبوعات کشور تا حد زیادی از جنجال گرایی عامیانه فاصله گرفته اند

حسن افخمی رئیس مرکز پژوهشهای ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مطبوعات کشور تا حد زیادی از جنجال گرایی عامیانه فاصله گرفته اند.

حسین افخمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر، سهم مطالب مربوط به جنجال گرایی عامیانه از قبیل مطالب مربوط به اخبار هنرپیشه ها و حوادث به کمتر از 30 درصد رسیده که این امر، یک اتفاق خوب به شمار می‌آید.

وی در مورد دیگر نقاط قوت مطبوعات ادامه داد: مشکل چاپ و کاغذ مطبوعات نیز نسبت به 20 سال گذشته بهبود یافته که این امر، مزیت دیگری برای این رسانه به شمار می آید.

استاد ارتباطات دانشگاه علامه در زمینه وضعیت کنونی روزنامه ها بیان داشت: به طور نسبی، قیمت اکثر روزنامه های کشور پایین است که این امر، در افزایش میزان گرایش به مطالعه این رسانه تاثیر دارد.

افخمی از دسترسی به روزنامه ها به عنوان یک امتیاز دیگر نام برد و افزود: شهروندان اکثر شهرها به راحتی به بسیاری از روزنامه ها دسترسی دارند که این امر نیز در افزایش مطالعه روزنامه بسیار موثر است.

رئیس مرکز پژوهشهای ارتباطات دانشگاه علامه خاطرنشان کرد: البته ممکن است برخی از روزنامه ها به بعضی از شهرها نرود که دلیل این امر می تواند عدم وجود خواننده برای آن روزنامه در آن شهر باشد.
 

کد خبر 785364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha