پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۸۷، ۱۸:۴۰

به پیشنهاد دانشگاه شیراز؛

تولد خواجه نصیرالدین طوسی روز اخلاق علمی و حرفه ای می شود

تولد خواجه نصیرالدین طوسی روز اخلاق علمی و حرفه ای می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز توسعه اخلاق علمی و حرفه ای دانشگاه شیراز گفت: به منظور گسترش فرهنگ اخلاق علمی در پژوهشها، پیشنهاد کردیم روز تولد خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان روز اخلاق علمی و حرفه ای در کشور اعلام شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، نظام الدین فقیه عصر امروز در مراسم سخنرانی مرکز توسعه اخلاق علمی و حرفه ای دانشگاه شیراز افزود: این موضوع را به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادیم تا در صورت موافقت، 9 اسفند ماه که روز تولد خواجه نصیرالدین طوسی نیز است به عنوان روز اخلاق علمی و حرفه ای در تقویم ثبت شود.

وی خاطرنشان کرد: به منظور بین المللی کردن این امر موضوع را به سازمان یونسکو نیز ارجا داده ایم که همچنان در دست بررسی قرار دارد.

رئیس مرکز توسعه اخلاق علمی و حرفه ای دانشگاه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود، یکی از مهمترین اهداف این مرکز را آموزش اخلاق علمی و حرفه ای به دانشجویان اعلام کرد و افزود: این مرکز در آذر ماه سال گذشته برای نخستین بار در کشور راه اندازی شد و دارای مجله علمی و تخصصی بوده و برنامه های مدون و تدریجی را در ارتباط با اخلاق علمی و حرفه ای در دانشگاه شیراز اجرا می کند.

فقیه تصریح کرد: همچنین قصد داریم با پیگیری اهداف این مرکز و آموزش مناسب، تمامی دانشجویان را با اخلاق علمی و حرفه ای مناسبی فارغ التحصیل کنیم.

در ادامه این مراسم سخنرانی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی شیراز نیز با تاکید بر ضرورت توجه به اخلاق علمیو حرفه ای بیان کرد: در تحقیقات حرفه ای که موضوع انسان است باید اصول اخلاقی نیز مورد بررسی و توجه قرار گیرد.

محمد خیر اصول اخلافی برتر را در سه موضوع تعریف کرد و افزود: اصول فردی که به نگه داشتن کرامت انسانی منجر می شود، اصول اخلاقی که به روش تحقیق مرتبط است و اصولی که به حفظ اعتماد جامعه ختم می شود از جمله مهمترین اصول اخلاقی برتر به حساب می آیند.

وی عنوان کرد: مردم باید به نتایج تحقیقات دانشگاهی اعتماد کنند و برای این منظور باید این دسته از تحقیقات با اخلاق علمی و حرفه ای همراه باشند.

کد خبر 785653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha