پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۸:۳۴

سه هزار نفر درکلاسهای طرح معرفت سپاه ساوجبلاغ شرکت کردند

کرج - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه ساوجبلاغ گفت: برنامه هایی که سپاه برگزار می کند در فرهنگ سازی تاثیر به سزایی دارد و با همین رویکرد در تابستان امسال سه هزار نفر از کلاسهای طرح معرفت سپاه ساوجبلاغ بهره برده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد ملا نوری در جلسه  شور ای اداری با حضور فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج در فرمانداری ساوجبلاغ اظهار داشت: بیش از سه هزار نفر در کلاسهای طرح معرفت در ابعاد اعتقادی، اخلاقی و شناخت سیاسی شرکت کردند و اطلاعات مفیدی به شرکت کنندگان ارائه شد.

وی افزود: راه اندازی هیئت رزمندگان از دیگر کارها بوده و برپایی همایش قرآنیان و حضور اساتید کشوری از برنامه های پیش رو است.

فرمانده سپاه ساوجبلاغ خاطر نشان کرد: همچنین اردوهای نظامی توسط سپاه برگزار شد و سه هزار نفر از آموزش دیدگان بخش نظامی در مدت سه روز در این اردو شرکت کردند.

وی عنوان کرد: در فصل تابستان با حضور جوانان بسیج سازندگی را راه اندازی کردیم که در بخش آموزش و پرورش 22 مدرسه با کمک دانش آموزان رنگ آمیزی شد.

ملا نوری بیان داشت: همچنین 80 پایگاه فرهنگی در تابستان فعال بودند بیش از 12 هزار نفر از برنامه های این پایگاهها بهره بردند.

وی ادامه داد: اکنون سه سال است که شهرستان ساوجبلاغ در برنامه های فرهنگی پایگاههای بسیج رتبه اول را کسب می کند.

وی یادآور شد: تا کنون 62 هزار نفر در پایگاههای بسیج شهرستان ثبت نام کرده اند و ما با برگزاری همایش هایی همچون "یاد یاران" آنها را می بینیم.

ملانوری متذکر شد: در سالهای گذشته زائرسرایی توسط سپاه ساوجبلاغ در مشهد مقدس خریداری شده است که از هنگام خرید تا کنون هشت هزار و 200 نفر از این شهرستان از آن مکان استفاده کرده اند.

وی در پایان تصریح کرد: سهمیه شهرستان ساوجبلاغ برای اعزام به مناطق جنگی غرب و جنوب غرب افزایش یافته و از دو هزار نفر به 15 هزار نفر رسیده است.

ملانوری تاکید کرد: این اردوها باعث می شود جوانان از نظر اخلاقی و اعتقادی تا مدتها تحت تاثیر معنویات باشند.

کد خبر 786832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha