پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۴۳

برای اولین بار صورت می گیرد؛

رونمایی مدرن ترین بیمارستان صحرایی در مانور زلزله تهران

رونمایی مدرن ترین بیمارستان صحرایی در مانور زلزله تهران

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر استان تهران از برپایی مدرن ترین و مجهزترین بیمارستان صحرایی در اجرای هفتمین مانور سراسری مدیریت بحران شهر تهران خبر داد و گفت: احداث این بیمارستان مجهز صحرایی برای اولین بار در مانورهای بحران در کشور اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر شاهین فتحی با اشاره به اثرات مثبت اجرای مانورهای مدیریت بحران در کشور گفت: تاریخچه برگزاری چنین مانورهایی نشان داده است که اینگونه مانورها در ایجاد هماهنگی بین سازمانی می‌تواند نقش مؤثری در زمان بحران ایفاء کند.

وی ‌گفت: اجرای مانورهای مدیریت بحران ضمن یادآوری مسئولیت ذاتی دستگاه‌های دخیل در مقابله با بحران در تهران، نقاط ضعف و قوت این مجموعه‌ها را مشخص می‌کند که این امور کمک شایانی به سازمان‌ها و همچنین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خواهد کرد تا با تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف در زمان بروز بحران آمادگی بیشتری را داشته باشند.

فتحی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر دو نقش جستجو و نجات و اسکان و تغذیه اضطراری را در اجرای مانور بر عهده دارد، گفت: با توجه به این نقش‌ها وظایف خود را در اجرای این مانور تعریف کرده‌ایم.

وی‌ گفت: در هفتمین مانور سراسری مدیریت بحران شهر تهران به دلیل وسعت کار با دخیل کردن شهرستان‌های تهران، شمیرانات و شهرری و همچنین کمک گرفتن از سازمان‌های ستاد مرکزی جمعیت هلال ‌احمر، معاونت درمان و توانبخشی و سازمان امداد و نجات هلال‌احمر نسبت به اجرای وظایف اقدام خواهیم کرد.

فتحی ادامه داد: 22 تیم جستجو و نجات جهت آواربرداری در مانور مدیریت بحران بکارگیری می‌شوند. همچنین 5 تیم نجات در ارتفاع، 30 تیم امداد و کمک‌های اولیه به همراه 2 تیم حمایت روانی و 16 تیم اسکان نیز در اجرای مانور حضور دارند.

وی با بیان اینکه همه تجهیزات نجات در مانور مدیریت بحران بکارگیری خواهد شد گفت: شهرستان‌های استان تهران به عنوان معین شهر تهران در زمان مانور در نظر گرفته شده اند که در روز مانور فراخوان می شوند.

فتحی با اشاره به ایجاد 3 اردوگاه اسکان اضطراری گفت: در هفتمین مانور سراسری مدیریت بحران شهر تهران 3  اردوگاه اسکان اضطراری با ظرفیت 2 هزار و 500 تخته چادر در 3 منطقه تهران توسط هلال‌احمر احداث می‌شود که احداث این اردوگاه‌ها در چنین حجمی برای اولین‌بار در مانورهای امداد و نجات اجرا می شود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان تهران با بیان اینکه در اجرای مانور از امداد و نجات هوایی نیز استفاده خواهد شد گفت: در منطقه 4 تهران در روز مانور امداد و نجات هوایی و انتقال آسیب‌ دیدگان از یک برج‌ بلندمرتبه منطقه تمرین می‌شود.

کد خبر 788983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha