به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، مجید پاکاری صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: از 32 هزار هکتار اراضی تحت کشت خرما در هرمزگان حدود 40 درصد از انواع درجه یک این محصول و سایر نخیلات استان را سایر گونه های خرما تشکیل می دهند.
وی گفت: خشکسالیهای پیاپی در هرمزگان و سرمای شدید زمستان سال گذشته یکی از عمده دلایل کاهش شدید میزان تولید خرما در هرمزگان شده اشت.
پاکاری ادامه داد: برداشت خرما در گستره هرمزگان از تیرماه با برداشت این محصول در مناطق شرقی استان آغاز و به مدت بیش از چهار ماه تا اواخر آبان ادامه می یابد.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: بیشترین میزان خرید توافقی خرما مربوط به شهرستانهای میناب، رودان، حاجی آباد و بندرعباس بوده است و هر یک از شهرهای استان هرمزگان نیز به سهم خود میزانی از برداشت این محصول را به خود اختصاص داده اند.
شاهانی، خنیزی، مرداسنگ، زرد، کریته، زرک، مضافتی، هلیلی، آل مهتری، خاضویی و پیارم از گونه های متعدد این محصول در هرمزگان به شمار می روند.
نظر شما