پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۱۲

گزارش فروش هفته پایانی آبان /

آغاز اکران دو فیلم کمدی / "آواز گنجشک‌ها" به 300 میلیون رسید

آغاز اکران دو فیلم کمدی / "آواز گنجشک‌ها" به 300 میلیون رسید

آغاز اکران دو فیلم کمدی "دلداده" و "چارچنگولی"، افت فروش "دعوت" با کم شدن تعداد سینماها و رسیدن "آواز گنجشک‌ها" به مرز 300 میلیون تومان از مهمترین نکات فروش سینماها در هفته پایانی آبان‌ماه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، "چارچنگولی" نهمین فیلم سعید سهیلی بر اساس فیلمنامه‌ای از خودش است. این فیلم  کمدی داستان دو بردار دوقلو است که از ناحیه دست به هم چسبیده‌اند و هر کدام زندگی و عقاید خاص خود را دارند.

جواد رضویان، رضا شفیعی‌جم، فتحعلی اویسی، بهاره رهنما، رضا فیض نوروزی، مهران رجبی، شهرام قائدی، مینا جعفرزاده، ساعد سهیلی و مژگان بیات در فیلم بازی کرده‌اند. این فیلم بدون انتظار برای حضور در جشنواره بیست و هفتم فجر به اکران عمومی سینماها راه پیدا کرده است.



دلداده

"چارچنگولی" از چهارشنبه 29 آبان‌ماه در گروه سینمایی عصر جدید اکران شده و پس از 5 روز نمایش در 20 سینما 000/200/47 فروش کرده است. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/700/5 تومان بوده که آغازی خوب برای روزهای اول نمایش این فیلم کمدی است.

"دلداده" ساخته قدرت‌الله صلح‌میرزایی بر اساس فیلمنامه‌ای از خودش و علیرضا محمودی بر اساس طرح محمدحسین لطیفی شکل گرفته است. فیلم داستان دختری است که بعد از سال‌ها اقامت در خارج از کشور به ایران بازگشته و قصد ازدواج دارد. اکبر عبدی، سیدجواد رضویان، مجید صالحی، الهام حمیدی، سحر ذکریا، یوسف صیادی، مجید یاسر، امیر نوری، احمد پورمخبر، مهران رجبی و اشکان اشتیاق بازیگران فیلم هستند.

"دلداده" از چهارشنبه 29 آبان بدون سینمای سرگروه در گروه سینمایی آفریقا اکران شد و چند روز بعد سینماهای آن اضافه شدند. این فیلم پس از 5 روز نمایش در 17 سینما 000/000/28 تومان فروش داشته است. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/200/3 تومان بوده که اضافه شدن تعداد سینماها می‌تواند آن را ارتقا دهد.

"خواب زمستانی" دهمین فیلم سیامک شایقی با فیلمنامه‌ای از اصغر عبداللهی و شایقی، داستان زندگی مشترک سه خواهر و درگیری آنها با مشکلات روزمره و شخصی است. فاطمه معتمدآریا، آزیتا حاجیان، لادن مستوفی، پگاه آهنگرانی، شاهرخ فروتنیان، کورش تهامی، فرشید منافی و عمار تفتی بازیگران این فیلم هستند.

این فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران بیست و ششمین جشنواره فجر به نمایش درآمد. "خواب زمستانی" از چهارشنبه اول آبان‌ماه اکران شده و پس از 31 روز نمایش در 8 سینما 000/900/31 تومان فروش کرده است. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/400 تومان بوده است.

"محیا" ساخته اکبر خواجویی که در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، داستان پسری جوان است که دل در گرو دختری به نام محیا دارد و در رسیدن به عشق خود به مشکل می‌خورد. شهاب حسینی، الهام حمیدی، آزیتا حاجیان، برزو و انوشیروان ارجمند، مجید سعیدی، صالح خواجویی، مهسا کرامتی و مرضیه خوش‌تراش از بازیگران این فیلم هستند.

"محیا" از چهارشنبه 24 مهرماه در گروه سینمایی قدس اکران شد و پس از 37 روز نمایش در 11 سینما 000/300/145 تومان فروخته است. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/600/1 تومان بوده است.

"آواز گنجشک‌ها" هفتمین فیلم مجید مجیدی بر اساس فیلمنامه‌ای از مجیدی و مهران کاشانی است. فیلم داستان کریم کارگر مزرعه شترمرغ است که به دلایلی اخراج می‌شود و برای یافتن کاری دیگر به تهران می‌رود، اما در این کلانشهر با مسائلی عجیب و غریب مواجه می‌شود. رضا ناجی، کامران دهقان، حامد آغازی، پویا صالحی، محمدرضا شیخی، شبنم اخلاقی و نشاط نظری بازیگران فیلم هستند.

"آواز گنجشک‌ها" از چهارشنبه دهم مهر در گروه سینمایی استقلال اکران شد و پس از 51 روز نمایش در 14 سینما 000/500/297 تومان فروش کرد. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/100/3 بوده است.

"کنعان" سومین فیلم مانی حقیقی بر اساس فیلمنامه‌ای از حقیقی و اصغر فرهادی است.فیلم داستان زوج مینا و مرتضی است که تصمیم گرفته‌اند پس از 10 سال از هم جدا شوند. آنها می‌خواهند طلاقشان را رسمی کنند، اما بازگشت ناگهانی آذر خواهر مینا شرایط را تغییر می دهد. محمدرضا فروتن، ترانه علیدوستی، افسانه بایگان و بهرام رادان بازیگران اصلی فیلم هستند که به تهیه‌کنندگی مصطفی شایسته ساخته شده است.

"کنعان" از چهارشنبه دهم مهر در گروه سینمایی آزادی اکران شد و پس از 51 روز نمایش در 8 سینما 000/000/446 تومان فروش کرد. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/100/2 تومان بوده است. 

"دعوت" یازدهمین فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا بر اساس فیلمنامه‌ای از چیستا یثربی است. فیلم روایتی اپیزودیک از واکنش زوج‌های مختلف در مواجهه با سقط جنین است. محمدرضا فروتن، مهناز افشار، کتایون ریاحی، مریلا زارعی، گوهر خیراندیش، ثریا قاسمی، رضا بابک، سیامک انصاری، فرهاد قائمیان، سحر جعفری جوزانی، آناهیتا نعمتی، نگار فروزنده، سارا خوئینی‌ها و محمدرضا شریفی‌نیا بازیگران فیلم هستند.

این فیلم از چهارشنبه سوم مهر در گروه سینمایی آفریقا با یک سینما آغاز کرد که از دهم مهر سینماهای دیگر هم به آن اضافه شد. "دعوت" پس از 51 روز نمایش در 11 سینما 000/600/822 تومان فروش داشت. فروش روزانه فیلم یکشنبه 3 آذر 000/700/2 تومان بوده است.



چارچنگولی

"پسران پرواز" ساخته تونی بیل محصول سال 2006 است. این فیلم داستانی واقعی از اتفاقات جنگ جهانی دوم را به تصویر می‌کشد و داستان آن درباره یکی از خلبانان آمریکایی است که برای خدمت به فرانسه می‌رود و برای اولین بار در جنگ‌های هوایی شرکت می‌کند. جنگ‌هایی که تا قبل از آن هیچکس تجربه حضور در آن را نداشته است.

جیمز فرانکو، اسکات هازل، مک مکدانلد، فیلیپ وینچستر، ژان رنو و مارتین هندرسن از بازیگران فیلم هستند. این فیلم از یکشنبه 19 آبان در یک سانس با صدای اصلی و زیرنویس فارسی اکران شده و پس از 15 روز نمایش 000/850 تومان فروش کرده است.

قرار بود این فیلم از عید فطر اکران شود که به دلیل تعدد فیلم‌های ایرانی آماده اکران و حمایت از سینمای داخلی، اکران فیلم‌های خارجی به مدت دو تا سه هفته به تعویق افتاد. 

کد خبر 789452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha