به گزارش خبرنگار مهر در قم، امیر محمدی چهره ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: در راستای اجرای طرح مکانیزه کردن توزیع نذورات بین هیئتهای مذهبی، تمامی این نذورات از طریق ملت کارت صورت گرفته و به هیئات ارائه خواهد شد.
وی تصریح کرد: مسئولان هیئتها باید با مراجعه به این سازمان با در دست داشتن معرفی نامه فرم مربوطه را تکمیل و ملت کارت برای آنها صادر شود.
محمدی چهره با اشاره به هدف از اجرای اسن طرح گفت: این طرح به منظور ساماندهی نذورات و توزیع عادلانه آنها صورت می پذیرد و از اتلاف وقت نیز جلوگیری می کند.
معاون سازمان بازرگانی استان قم با بیان اینکه اگر هیئتی در این طرح ثبت نام نکند هیچگونه حواله ای به آن تعلق نخواهد گرفت، افزود: امید است با اجرای آن طرح بتوان موضوع نذورات را سامان بخشید.
وی در ادامه به اجرای طرح مکانیزه کردن کلیه معاملات بنگاه ها اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح تمامی معاملات بنگاه ها به صورت رایانه ای ثبت می گردد و از طریق کد رهگیری قابل رهگیری خواهد بود.
محمدی چهره افزود: اگر بنگاهی از این طرح استفاده نکند آن معامله غیر قانونی خواهد بود.
قم - خبرگزاری مهر: معاون سازمان بازرگانی استان قم گفت: از این به بعد تمامی حواله ها و خدمات به هیئتهای مذهبی توسط ملت کارت انجام خواهد شد.
کد خبر 789740
نظر شما