به گزارش خبرنگار " مهر" مجيد نامجومطلق بازيكنان سالهاي گذشته استقلال با بيان مطلب فوق افزود : توصيه من به قلعه نويي اين است كه همچنان كه تا حالا سكوت كرده و با حفظ حرمت پيشكسوت حرفي به ميان نياورده از اين پس نيز همين رويه را ادامه دهد تااين حركت خوب او الگوي ديگران باشد.
وي ادامه داد : من نمي دانم هدف آقاي حجازي از اين مباحث چيست اما به عنوان يك استقلالي انتظار دارم تا هرچه زودتر اين مسايل خاتمه يافته و آرامش دوباره به استقلال بازگردد.
نامجو مطلق در مورد سخنان حجازي در خصوص بازگشت اوليايي به استقلال اين باشگاه را 20 سال به عقب برد، خاطر نشان مي كند : در زماني كه ما در استقلال بازي مي كرديم و آقاي اوليايي مدير باشگاه بودند شرايط با امروز تفاوت زيادي داشت و مسايل مالي فراواني در باشگاه بود اما امروز اينگونه نيست و بايد عملكرد افراد را درشرايط جديد سنجيد. به هر حال من اعتقاد دارم حجازي حرمت و شخصيتي دارد كه نبايد با اينگونه مباحث از بين برود و قلعه نويي با سكوت خود حركت زيبا و ارزشمندي را به نمايش گذاشت و نشان داد كه حفظ حرمتها و احترام به پيشكسوت تا چه اندازه بر ساير مسايل مقدم است.
زماني كه تمام افراد ادعا دارند كه عضو يك خانواده هستند مطرح كردن اينگونه مسايل در روزنامه ها كار درستي نيست.
کد خبر 79029
نظر شما