پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۱۳

پروژه پارک موزه منطقه شمال شرق کشور کلنگ زنی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: پروژه پارک موزه منطقه شمال شرق کشور ظهر امروز با حضور استاندار خراسان رضوی در مشهد کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدجواد محمدی زاده ظهر امروز در این مراسم با بیان اینکه علم زمین شناسی مهم ترین فعالیت بنیادی مبتنی بر دانش است، افزود: توسعه و پیشرفت کشور بر بنیان اقدامات دانش محور استوار است و فعالیت های زمین شناسی می تواند اطلاعات لازم برای توسعه را فراهم کند.

وی ایجاد پارک علم و فناوری در حوزه معدن را کار با ارزشی دانست و اظهار کرد: این پارک موزه فضایی فراهم می کند تا علم و یافته های پژوهشی در بخش معدن امکان ظهور و بروز پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه هدف پارک موزه علوم زمین منطقه شمال شرق باید تجاری سازی فعالیت های آن باشد، گفت: فرهنگ سازی در مسیر تجاری سازی علم زمین شناسی و اقدام در جهت بومی سازی آن از مواردی است که باید مد نظر دست اندر کاران این پارک موزه قرارگیرد.

محمدی زاده بیان داشت: طرح جامع مطالعات معدنی خراسان رضوی در سه چهار سال اخیر پیگیری شده است که می تواند زمینه اشتغال زایی و ایجاد ارزش افزوده برای مواد معدنی را فراهم کند.

وی با بیان این که ایرانی ها در طول تاریخ انسان های باهوش و در علوم مختلف پیشتاز بوده اند، افزود: قرار ما این است تا با انجام سرمایه گذاری زمینه علم پژوهی را برای متخصصان  و دانشمندان فراهم کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای توسعه و پیشرفت مملکت و احداث ساخت و سازهای عمرانی باید اطلاعات پایه ای داشته باشیم تا امکان استفاده بهینه از این ساخت و سازها برای مدت زمان طولانی وجود داشته باشد.

محمدی زاده یافته های متخصصان علوم زمین را در زمینه احداث ساخت و سازهای عمرانی همچون راه و سد بسیار مفید دانست و گفت: فقدان این اطلاعات باعث هدررفت سرمایه گذاری ها در این زمینه می شود.

استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد پارک موزه علوم زمین منطقه شمال شرق بتواند دامنه فعالیت های خود را از مرزهای کشور به کشورهای آسیای میانه و حتی کشورهای دیگر گسترش دهد.

کد خبر 790590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha