پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۱۰

راههای نفوذ به قلوب جوانان باید تقویت شود

تبریز- خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم تقویت راه های نفوذ به قلوب جوانان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز ، حجت‌الاسلام احمد حمیدی عصر امروز در همایش مبارزه با فرق انحرافی افزود : دو عامل مهم و تأثیرگذار عاطفه و استدلال مهمترین راه‌های نفوذ در قلوب جوانان و جذب آنها به شمار می آید .

وی با اشاره به رواج برخی فرقه های انحرافی اظهار داشت : پاسخگویی مناسب به شبهه‌های دینی، سبب مقابله با ایجاد فرقه‌های انحرافی می‌شود. حمیدی بر لزوم آسیب‌شناسی عزاداری‌ها و مدیریت هیئت‌های حسینی تاکید کرد و افزود : کسانی که به عنوان اقشار تأثیرگذار به ویژه در هیئت‌های حسینی بانوان فعالیت دارند، باید در ابلاغ پیام خود، نوآوری و خلاقیت داشته باشند .

این مقام مسئول در اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه فعالان هیئتهای حسینی باید با شرایط زمان پیش بروند تصریح کرد : وابستگی مالی به افراد ناسالم ، ساده‌اندیشی و زودباوری از آفت‌های کار تبلیغ دینی به شمار می‌آیند.

حجت الاسلام حمیدی در ادامه با بیان اینکه شالوده دین اسلام بر محبت و رأفت بنا نهاده شده است اضافه کرد : فعالان فرهنگ دینی باید با مطالعه و آگاهی صحیح از اصول و فروع دین و اهداف ائمه اطهار (ع) و با خوش‌خلقی خود به عنوان نمونه عملی و عینی اخلاق اسلامی در جامعه ظاهر شوند.

حمیدی بهترین و موثرترین امر به معروف و نهی از منکر را عمل به احکام اسلامی دانست و گفت: باید با جریان‌های انحرافی در جامعه مقابله جدی شود.

کد خبر 792621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha