پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۴۴

نگرانی رژیم اسرائیل از سند اتحادیه اروپا برای پایان مناقشه خاورمیانه

نگرانی رژیم اسرائیل از سند اتحادیه اروپا برای پایان مناقشه خاورمیانه

سند اتحادیه اروپا در رابطه با حل مناقشه اعراب و اسرائیل و دستیابی به توافق سازش در سال 2009، نگرانی محافل سیاسی رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی، مقامات اسرائیلی از تهیه این سند از سوی اتحادیه اروپا به شدت نگران هستند زیرا این سند طرف های فلسطینی و اسرائیلی را کمک می کند که در سال 2009 به سازش دست یابند.

به موجب این سند اروپایی، رژیم اسرائیل باید برای بازگشایی نهادهای فلسطینی در قدس اشغالی تحت فشار قرار گیرد.

این سند توسط وزارت امور خارجه فرانسه تدوین شده و هفته آینده در نشست وزیران امور خارجه اروپا بررسی خواهد شد. به نوشته این روزنامه، اسرائیل تلاش می کند بسیاری از مفاد این سند را تغییر دهد.

این سند که موسوم به استراتژی کاربردی برای تحقق صلح در خاورمیانه است، خواستار همکاری با دولت جدید آمریکا است و از جامعه بین الملل می خواهد که از نزدیک بر اجرای مرحله نخست طرح نقشه راه نظارت داشته باشد.

این سند همچنین از اسرائیل می خواهد که توسعه شهرک ها در کرانه باختری را متوقف کند و ایست های بازرسی را در این منطقه برچیند.

در این سند اروپایی از تشکیلات خودگردان فلسطین نیز خواسته شده است که با مقاومت مبارزان فلسطینی علیه اشغالگری مقابله کند.

در بخش دیگر سند مذکور گفته شده است: شهر قدس باید پایتخت دولت های فلسطین و اسرائیل باشد. در رابطه با امنیت نیز کشورهای اروپایی آمادگی خود را برای کمک به اجرای توافقنامه های امنیتی امضا شده میان اسرائیل و فلسطین به ویژه در زمینه اعزام نیروهای پلیس برای آموزش نیروهای امنیتی فلسطین و نظارت بر اجرای توافقنامه های نهایی که طرف های اسرائیلی و فلسطینی امضا خواهند کرد، اعلام کرده اند.

در این سند اروپایی در مورد آوارگان فلسطینی نیز گفته شده است که باید برای حل و فصل این موضوع به دنبال راه حل واقعی، عادلانه و پایدار بود. در ادامه گفته شده است: کشورهای اتحادیه اروپا برای کمک به تدوین سازو کار بین المللی برای پرداخت غرامت و اسکان آوارگان فلسطینی آماده خواهند بود.

کد خبر 793012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha