پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۴۶

ارسال 63 اثر از 5 کشور جهان به جشنواره شعر خط سوم تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز از ارسال 63 اثر از پنج کشور جهان به دومین جشنواره شعر خط سوم در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سید قاسم ناظمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود : گرچه این جشنواره بین المللی نبود اما بازتاب مثبت نخستین دوره این جشنواره در سال گذشته موجب استقبال شاعران دیگر کشورهای منطقه شده است.

به گفته وی ، شعرای علاقمند به ادبیات ایران زمین از کشورهایی چون سوئد، کانادا، افغانستان، تاجیکستان و جمهوری آذربایجان در این جشنواره حضور می یابند.

وی با بیان اینکه این جشنواره روزهای 27 تا 29 آذرماه جاری در تبریز برپا خواهد شد، افزود: در این جشنواره همچنین شعرای 71 شهر کشور نیز حضور خواهند داشت .

ناظمی اظهار داشت : تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره با 15 درصد افزایش به دو هزار و 713 اثر رسیده است.

دبیر دومین جشنواره خط سوم با بیان اینکه این جشنواره نیز به مانند دورن نخست آن در دو بخش اشعار ترکی و فارسی برگزار می شود یادآور شد : از میان آثار دریافت شده 772 اثر مربوط به ادبیات ترکی آذری و یک هزار و 940 اثر نیز در بخش ادبیات پارسی است .

وی با بیان اینکه هیئت داوران تعداد 213 اثر را به مرحله نهایی جشنواره خط سوم انتخاب کرده اند، گفت: دوبرابر برگزیدگان هیئت داوران برای حضور در مراسم پایانی جشنواره خط سوم به تبریز دعوت خواهند شد.

به گفته وی، این جشنواره در دو محور موضوع آزاد و مادر برگزار می شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز با بیان اینکه شهرداری تبریز برای برپایی جشنواره های فرهنگی اهتمام ویژه ای دارد، گفت: برگزاری نخستین جشنواره مطبوعات در حوزه شهری در بهمن ماه آتی، انتشار کتاب های مربوط به فرهنگ شهروندی، برگزاری اردوهای فرهنگی برای اصحاب فرهنگ و رسانه و اجرای ویژه برنامه های مربوط به آغاز دهه سوم پیروزی انقلاب اسلامی از دیگر برنامه های این سازمان تا پایان سال جاری خواهد بود.

کد خبر 793296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha