به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با سفر دکتر محمود احمدینژاد رئیس جمهور و هیئت دولت به استان آذربایجان شرقی در ادامه دور دوم سفرهای استانی 22عضو کابینه فردا به شهرها و مناطق مختلف این استان سفر میکنند تا ضمن بررسی مصوبات دور اول سفر به آن استان با انجام ملاقاتهای مردمی، طرحها و پیشنهادات را بررسی و به شکایات مردمی رسیدگی کنند.
بر اساس این خبر، فردا چهارشنبه 13آذرمیرکاظمی وزیربازرگانی در شهرستان مرند، محمد نجار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در شهرستان ملکان، بهبهانی وزیر راه و ترابری در شهرستان بستان آباد، علیآبادی رئیس سازمان تربیت بدنی در شهرستان شبستر، صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان اسکو، باقری لنکرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان عجبشیر و حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی در شهرستان هشترود حضور پیدا کرده و علاوه بر سخنرانی جلسه شورای اداری شهرستان با حضور آنان برگزار می شود.
همچنین محصولی وزیر کشور در شهرستان جلفا، فتاح وزیر نیرو در شهرستان مراغه، واعظ جوادی رئیس سازمان محیط زیست در شهرستان ورزقان، جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی در شهرستان میانه، علی احمدی وزیر آموزش و پرورش در شهرستان اهر، زاهدی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شهرستان بناب، محرابیان وزیر صنایع و معادن در شهرستان تبریز، سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان سراب، محسنیاژهای وزیر اطلاعات در شهرستان آذرشهر، سعیدیکیا وزیر مسکن و شهرسازی در شهرستان هریس، نوذری وزیر نفت در شهرستان چاراویماق و مصری وزیر رفاه و تأمین اجتماعی در شهرستان کلیبر حضور پیدا کرده و در جلسه شورای اداری شهرستان شرکت و ضمن بررسی مصوبات دور اول سفر استانی دولت وملاقات مردمی به شکایات مردمی رسیدگی می کنند .
بر این اساس همچنین دوستعلی دبیر هیئت دولت ، سقای بیریا مشاور رئیسجمهور در امور روحانیت، واعظ زاده معاون علمی و فناوری رئیسجمهور ،عزیزی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیسجمهور، ثمرههاشمی مشاور ارشد رئیسجمهور، کلهر مشاور رئیسجمهور در امور اطلاعرسانی و رسانه و حاج علیاکبری معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان به ترتیب در شهرستانهای شبستر ـ مرند ـ جلفا، ورزقان ـ اهر ـ کلیبر ، مراغه ـ ملکان،عجبشیر ـ بناب ـ چاراویماق،هریس ـ بستانآباد،اسکو ـ آذرشهر و سراب ـ میانه ـ هشترود سخنرانی کرده و دیدار مردمی خواهند داشت.
نظر شما