به گزارش خبرگزاری مهر، فائزه شاکری دبیر این جایزه ادبی ضمن اعلام این مطلب توضیح داد: پس از بررسی لیست خانه کتاب و اعلام فراخوان برای ناشران و نویسندگان و جستجو در نمایشگاه کتاب به لیست نهایی آثار چاپ اول سال 1386 رسیدیم که شامل 33 اثر است.
وی افزود: از میان این آثار حدود یک چهارم آنها یعنی 7 اثر به عنوان آثار متقاوت قابل قبول انتخاب شدند که از میان این 7 اثر 4 اثر به مرحله نهایی داوری راه یافتند.
شاکری نام این 7 اثر را به ترتیب حروف الفبا به این شرح اعلام کرد: "آدمیان که در..." (مظاهر شهامت نشر فرهنگ ایلیا رشت)، "بوی خوش تاریکی" (قاسم شکری نشر مرکز)، "ترجیع بندی برای شاعران جوان" (فتح الله بی نیاز نشر افراز)، "دفترچه یادداشت" (نجمی مهدوی نشر ثالث)، "قربانی باد موافق" (محمد طلوعی نشر افق)، "مارها تشنهاند" (امیرمحمد اعتمادی نشر آگه) و "مخلوق" (فیروز زنوزی جلالی نشر علم).
به گفته دبیر این جایزه ادبی چهار اثر انتخاب شده از میان این هفت اثرعبارتند از "بوی خوش تاریکی"، "ترجیع بندی برای شاعران جوان"، "قربانی باد موافق" و "مخلوق".
شاکری یادآور شد: در صورتی که همچون سال گذشته برای یافتن مکان مناسب جهت برگزاری مراسم معرفی بهترین رمان متفاوت سال با مشکل مواجهه نشویم این مراسم انتهای دی ماه همچون سالهای گذشته با معرفی بهترین رمان متفاوت و بهترین ناشر رمان متفاوت برگزار خواهد شد.
نظر شما