پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۰۶

واکنش موسوی لاری به کروبی:

عدم اعلام کاندیداتوری تا 20 آذر ماه به معنای شکست ائتلاف اصلاح طلبان نیست

عدم اعلام کاندیداتوری تا 20 آذر ماه به معنای شکست ائتلاف اصلاح طلبان نیست

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز درباره سخنان کروبی که عدم اعلام کاندیداتوری تا 20 آذر را به معنای کنار نرفتن خود از بحث کاندیداتوری دانسته، اظهار داشت: عدم اعلام کاندیداتوری به شورای حکمیت تا 20آذر ماه به معنای بر هم خوردن ائتلاف اصلاح طلبان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالواحد موسوی لاری ظهر امروز در حاشیه کنگره سراسری حزب کارگزاران سازندگی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: همه گروه‌ها می‌توانند با تشریک مساعی و همدلی یک رقابت قانونی را برای رشد کشور شکل دهند و وحدت ملی بدین معناست که همه جریانات دلسوز به این نقطه برگردند که به دنبال چیزی جز مصلحت نظام نباشند.

وی در پاسخ به این سوال که دبیر کل حزب اعتماد ملی اعلام کرده که اگر تا 20 آذر ماه کسانی که قصد کاندیداتوری دارند نظر خود را اعلام نکنند، پس از آن به هیچ وجه کنار نمی‌رود، آیا این موضوع جریان اصلاحات را با چالش مواجه خواهد کرد یا خیر گفت: همه افراد از جمله کروبی بر روی این موضوع که باید به کاندیدای واحد برسیم تاکید دارند و قاعدتا شورای حکمیت برای رسیدن به اتحاد نیروهای اصلاح‌طلب است.

موسوی لاری با بیان اینکه شورای حکمیت در حد یک پیشنهاد قابل بررسی است، گفت: فرصت زمانی به این معنا نیست که اگر کسی اعلام آمادگی نکند، ائتلاف بر هم خواهد خورد.

کد خبر 795027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha