حجت الاسلام زین العابدین روحانی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این شمار مبلغین از حوزه علمیه قم و حوزه علیمه منطقه تامین و به مساجد منطقه اعزام می شوند.
وی اظهار داشت: علاوه براین شمار اکنون 125 روحانی مستقر طرح هجرت در منطقه وجود دارد که به امر تبلیغ در استان مشغول هستند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار این روحانیون از روحانوین بومی نیز برای پوشش قراردادن اماکن مدهبی منطقه استفاده خواهیم کرد.
به گفته حجت الاسلام روحانی نیا، برگزاری همایشی با شرکت روحانیون و مبلغان برای برپایی باشکوه مراسم های عزدارای سالار شهیدان از جمله برنامه های این اداره کل است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان بیان داشت: متاسفانه برخی از هئیتهای مذهبی از حضور روحانی در مراسمهای مذهبی کمتر استفاده می کنند و باید در این زمینه برنامه ریزی شود.
وی یادآورشد: امسال برنامه جدی است تا باشکوهتر از سالهای گذشته حضور برادران روحانی را در مراسم های مذهبی داشته باشیم.
وی عنوان کرد: یکهزار و 600 هیئت مذهبی و دو هزار و 300 مسجد در استان فعالیت دارد.
نظر شما