به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز لایحه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات که از سوی شورای نگهبان با ایراداتی مواجه شده بود را بررسی و موادی از آن را اصلاح و بر یکی از مواد مصوبه خود اصرار کردند.
این لایحه 25 اردیبهشت سال جاری در مجلس تصویب شد و در تاریخ 13 خرداد ماه نیز در شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و این شورا 7 ایراد بر این لایحه وارد دانست.
نمایندگان مجلس در جلسه امروز در بررسی ماده 6 این لایحه که شورای نگهبان آن را خلاف موازین شرع دانسته بود همچنان بر مصوبه قبلی خود اصرار کردند.
بر اساس ماده 6 این لایحه، موسسات خصوصی موظف هستند با رعایت مقررات این قانون اطلاعات مورد نیاز را که برای اجرای حقوق یا حمایت از حقوق افراد ضروری است در دسترس آنان قرار دهند.
نمایندگان مجلس همچنین در 6 مورد دیگر ایراد شورای نگهبان را در این لایحه آن را اصلاح عبارتی کردند و ایرادات را برطرف کردند.
نمایندگان در بررسی این لایحه یک تبصره به ماده 19 الحاق کردند که بر اساس آن، مصوبات کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات پس از تایید رئیس جمهورلازم الاجرا خواهد بود.
نظر شما