پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۰۲

میزبانی تئاتر شهر از چهار نمایش و جشنواره موسیقی فجر

میزبانی تئاتر شهر از چهار نمایش و جشنواره موسیقی فجر

تئاتر شهر این هفته در حالی میزبان چهار نمایش است که "کرگدن" فرهاد آئیش از 19 تا 23 آذرماه به مناسبت آغاز جشنواره موسیقی فجر روی صحنه نمی‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی تئاتر شهر اعلام کرد در تالار سایه با پایان نمایش "خواستگاری"، نمایش "خدای کشتار" نوشته و کار علیرضا کوشک جلالی از 21 آذرماه هر روز ساعت 19 روی صحنه می‌رود. الهام پاوه‌نژاد، بهاره رهنما، بهنام تشکر و کاظم هژیر آزاد بازیگران این نمایش هستند.

تالار قشقایی هم که تا 18 آذرماه پذیرای نمایش "کارناوال با لباس خانه" به نویسندگی و کارگردانی چیستا یثربی بود، از 24 آذرماه درهای خود را به روی نمایش "هفت خاج رستم" به کارگردانی شکرخدا گودرزی می‌گشاید. محمود استادمحمد و خسرو احمدی بازیگران این نمایش هستند.

"سیر روز در شب" اکبر زنجانپور هم تا 22 آذرماه در تالار چهارسو اجرا می‌شود و سپس جای خود را به "مانیفیست چو" محمد رحمانیان می‌دهد. مهتاب نصیرپور، سیما تیرانداز، هومن برق‌نورد، ترانه علیدوستی، افشین هاشمی و... بازیگران این نمایش هستند. زنده‌یاد احمد آقالو هم در آن با ویدئوپروداکشن حضور دارد.

نمایش "مجسمه‌های یخی" به کارگردانی مسعود موسوی از 24 آذر هر روز ساعت 19:30 در کارگاه نمایش روی صحنه می‌رود. رسول تقوی، بهرام سروری‌نژاد، پرستو کرمی و سمیه شوقی بازیگران نمایش هستند. کارگاه نمایش پیش از این میزبان "نیمکت خوشبختی" فرهاد شریفی با بازی رویا افشار و امیرمحمد صمصامی بود.

کد خبر 797425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha