به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، "زیپی لیونی" که در کنفرانسی در دانشگاه تل آویو سخن می گفت خواستار به کارگیری ترکیبی از اقدامات سریع نظامی، دیپلماتیک و اقتصادی برای مقابله با حماس شد.
لیونی همچنین خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی به تمامی موشکهایی شد که از نوار غزه به سوی شهرک های صهیونیست نشین شلیک می شوند.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه گفت : ما نباید اجازه شکل گیری این تصویر را بدهیم که قدرت بازدارندگی ما در حال کاهش است. اسرائیل باید پاسخ تمامی موشکهای شلیک شده را بدهد.
لیونی در ادامه اعلام کرد که تا زمانی که شلیک موشکها از نوار غزه ادامه داشته باشد صحبت از آتش بس در منطقه باعث شرمندگی خواهد بود.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در حالی خواستار به کارگیری اقدامات همه جانبه برای مقابله با حماس می شود که روز گذشته کارشناسان این رژیم از کاهش قدرت بازدارندگی رژیم خود در قبال حماس خبر داده بودند.
نظر شما