پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۳۸

یک مقام شرکت گاز هند خبر داد:

اجرای خط لوله صلح ازسال 2009 و اتمام آن تا 2012/ وجود موانع امنیتی

اجرای خط لوله صلح ازسال 2009 و اتمام آن تا 2012/ وجود موانع امنیتی

یک مقام شرکت گاز هند ضمن اشاره به موانع امنیتی در اجرایی شدن خط لوله صلح، از آغاز پروژه این خط لوله از سال 2009 و پایان آن تا سال 2012 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "آمیتووا سنگوپتا" یک مقام اجرایی شرکت واردات گاز هند در نشستی در بارسلونا گفت: با وجود کاهش تقاضا برای انرژی در این کشور و افزایش منابع داخلی در دوسال آینده، دهلی به ایجاد خط لوله صلح برای تامین انرژی خود در درازمدت نیاز دارد.

وی در ادامه ابراز داشت: آنچه اجرایی شدن طرح لوله صلح را با مشکل مواجه کرده است بیشتر مسائل امنیتی است تا مسائل مالی.

این مقام هندی از شروع پروژه خط لوله صلح در سال آینده و اتمام آن در سال 2012 در صورت حل مشکلات امنیتی خبر داد.

خط لوله صلح با طول 2700 کیلومتر در عمق 1تا 5/1متری سطح زمین می تواند روزانه بیش از یک صد میلیون متر مکعب گاز را از ایران به این دو کشور منتقل نماید و بنادر عسلویه ایران در خلیج فارس و گوادرو پاکستان را به هم متصل کرده و با امتداد مستقیم به یکی از نقاط مرزی هند خواهد رسید. مدت پیشنهادی برای امضای قرارداد این پروژه 25 سال است که تا پنج سال دیگر نیز قابل تمدید است.

کد خبر 798477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha