به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سرهنگ حمید شرفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه وجود دستگاه های ماهواره ای در منازل از جمله اقدامات دشمنان برای تهاجم فرهنگی در جامعه است، اظهارداشت: خانواده ها نباید تحت استفاده از تکنولوژی و فناوری فرزندانشان را در معرض رفتار های پرخطر و تهدیدات دشمنان قرار دهند.
وی افزود: در راستای اجرای طرح امنیت اجتماعی در استان تاکنون 115 دستگاه ماهواره از سطح منازل شهرستان بیرجند جمع آوری شد.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی به کاهش 9 درصدی تصادفات منجر به فوت درون شهری طی هشت ماهه نخست سال جاری در این استان اشاره کرد و یادآور شد: از ابتدای امسال 617 فقره تصادف جرحی درون شهری در این استان رخ داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 17 درصد کاهش داشته است.
سرهنگ شرفی 50 درصد تصادفات درون شهری استان را مربوط به موتورسیکلت ها دانست و افزود: 65 درصد راکبان موتورسیکلت به علت عدم استفاده از کلاه ایمنی جراحات عمیقی داشته اند.
به گفته وی عدم رعایت حق تقدم و سرعت بالا از مهم ترین دلایل تصادفات درون شهری در خراسان جنوبی است.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی از افزایش 50 درصدی توقیف متورسکلت های متخلف در این استان خبر داد و تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون 12 هزار موتورسیکلت در استان توقیف شده اند.
نظر شما