پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۸

تامین امنیت بدون تعامل نها‌د‌های مسئول ممکن نیست

بیرجند - خبرگزاری مهر: فرمانده یگان حفاظت سازمان زندان‌های کشور گفت: تامین امنیت، محصول تعامل سازنده میان دستگاه‌های متولی نظامی و امنیتی است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سردار میرزایی صبح امروز در جلسه معارفه فرمانده یگان حفاظت اداره کل زندان‌ های خراسان جنوبی از فرماندهان یگان حفاظت خواست تا بر همین اساس در حوزه فرماندهی خود عمل کنند.

وی افزود: تقویت توانایی و افزایش آمادگی در کنار تقویت روحیه خود‌ باوری و همچنین تعمیم بینش مذهبی به مقوله خدمت می ‌تواند سازمان‌های نظامی را به اوج برساند.

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری خراسان جنوبی نیز اقدامات انجام ‌شده در سطح زندان‌های استان را بزرگ خواند و تصریح کرد: مسئله امنیت و کنترل جرم بدون پیشگیری ممکن است.

هومان بهرامی اظهار داشت: خوشبختانه اداره کل زندان‌های خراسان جنوبی با رویکرد جدید و اقداماتی مانند بند مشاوره فراتر از وظایف خود به میدان آمده و امیدواریم این رویه به عنوان الگو مورد توجه همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

مدیر کل زندان‌های خراسان جنوبی نیز بر نقش یگان حفاظت در تأمین اهداف مشخص ‌شده در آیین‌نامه سازمان تأکید کرد و گفت: موضوع تقویت پلیس زندان در برنامه‌ ها و اولویت‌ها گنجانده شده و این نشان‌ دهنده جایگاه این نهاد در تأمین خواسته‌ های نظام به خصوص رئیس سازمان است.

محمود امینی افزود: پلیس زندان یک نهاد نظامی با ویژگی ‌های منحصر بفرد به خصوص سلامت روحی و ایمان بالاست که می ‌تواند بسیاری از معضلات زندان را برطرف کند.

در ادامه این مراسم از فرمانده سابق یگان حفاظت زندان‌های خراسان جنوبی تقدیر و سرهنگ مصطفی مهدی ‌نژاد به عنوان فرمانده جدید این یگان معرفی شد.

کد خبر 801508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha