پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۳۲

خانلری در جمع خبرنگاران:

4500 صندلی به ظرفیت ناوگان هوایی افزوده شد

4500 صندلی به ظرفیت ناوگان هوایی افزوده شد

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در سال جاری 4500 صندلی به ظرفیت ناوگان هوایی کشور افزوده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خانلری در جمع خبرنگاران گفت: تعداد صندلی پروازی ناوگان هوایی کشور از ابتدای سال جاری تاکنون از 21 هزارو 200 صندلی به 25 هزارو 700 صندلی افزایش یافته است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: با تدبیر وزیر راه و ترابری برای تشکیل شرکتهای هواپیمایی چارتری، امکان ورود افراد حقیقی به ناوگان هوایی کشور فراهم شد و در حال حاضر شرکتهای چارتری اقدام به واردات هواپیما به کشور کرده اند.

وی آمار دقیقی از تعداد شرکتهای چارتری تشکیل شده از زمان صدور مجوز تاکنون ارائه نکرد و اظهار داشت: تعدادی شرکت تشکیل شده و درخواست تعدادی دیگر از این شرکتها در حال بررسی است و تشکیل این شرکتها زمینه اجرای اصل 44 در کشور را فراهم می کند.

خانلری ابراز داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 15 میلیون و 500 هزار مسافر در سفرهای داخلی و خارجی توسط شرکتهای هواپیمایی جا به جا شده اند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خاطر نشان کرد: ضریب ایمنی پروازهای هواپیمایی کشور بالا است و ایمنی پرواز در کلیه شرکتهای هواپیمایی تامین می شود و از لحاظ ایمنی پروازی مشکلی در ناوگان و پروازهای کشور وجود ندارد.

کد خبر 801663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha