پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۹

تصویب قطعنامه در شورای امنیت درباره روند سازش خاورمیانه

تصویب قطعنامه در شورای امنیت درباره روند سازش خاورمیانه

شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست شب گذشته خود با اکثریت آرا،قطنامه ای را در حمایت از روند به اصطلاح صلح در منطقه خاورمیانه تصویب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در نشست شب گذشته شورای امنیت در نیویورک، 14 عضو از جمله پنج عضو دائم شورا به این قطعنامه رای مثبت دادند و تنها لیبی از اعضای غیردائم به آن رای ممتنع داد.

پیش نویس این قطعنامه به ابتکار آمریکا و روسیه ارائه شد و از روند به اصطلاح صلح میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی که یک سال پیش در آناپولیس ازسرگرفته شد؛حمایت می کند.هدف از صدور این قطعنامه، تحقق همزیستی مسالمت آمیز میان آنچه دولتهای اسرائیلی و فلسطینی خوانده شده، اعلام شده است.

در نشست شب گذشته شورای امنیت، سرگئی لاوروف،دیوید میلی باند و کاندولیزا رایس، وزیران امور خارجه روسیه،انگلیس و آمریکا به ایراد سخن پرداختند.

رایس در سخنان خود، با حمایت مجدد از رژیم اشغالگر قدس و نادیده گرفتن جنایات مستمر این رژیم به ویژه در محاصره ظالمانه نوار غزه، اتهامات خود بر ضد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) را تکرار کرد.

بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد در ابتدای این نشست گفت : این نشست بسیار مهمی برای صلح درخاورمیانه است.

وی افزود : اشغالگری(اسرائیل) که در سال 1967 آغاز شد(بان کی مون آغاز اشغال سرزمین ملت فلسطین در سال 1948 از سوی رژیم صهیونیستی را نادیده گرفت) باید پایان یابد و اسرائیل و جهان عرب باید در کنار هم در صلح زندگی کنند.

کد خبر 801997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha